| AnaBlackVampire a întrebat:

Am o fundita si o primeste cine imi raspunde la intrebarebig grin
Ce semnifica cuvantul parkour?

Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Parkour'ul este un sport, care consta, practic, in depasirea diferitelor obstacole intr-un mod cat mai natural, cat mai fluid si cat mai simplu. Se bazeaza pe echilibristica, gimnastica, atletism, alpinism, snowboarding si se foloseste in principal de o filozofie asemanatoare a artelor martiale.

nu am practicat, dar am vazut filme si e super misto:X

6 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Parkour este un sport originar din Franta. Uite aici mai multe informatii: http://ro.wikipedia.org/wiki/Parkour

| Rihanna a răspuns:

Parkour (prescurtat PK) este o disciplină care te ajută să treci peste orice obstacol prin găsirea celui mai eficient şi mai rapid mod de a ajunge din punctul A în punctul B folosind doar mijloacele propriului corp.

| Ðÿdy a răspuns:

Parkour este un fel de sport care consta in depasirea obstacolelor cat mai natural si cat mai simplu(mai pe scurt sari de pe o cladire pe alta)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parkour este o disciplină care te ajută să treci peste orice obstacol prin găsirea celui mai eficient şi mai rapid mod de a ajunge din punctul A în punctul B folosind doar mijloacele propriului corp.
http://www.youtube.com/watch?v=WEeqHj3Nj2c

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parkour (prescurtat PK) este o disciplină care te ajută să treci peste orice obstacol prin găsirea celui mai eficient şi mai rapid mod de a ajunge din punctul A în punctul B folosind doar mijloacele propriului corp. Bafta!

| Kyrukai a răspuns:

Parkour este o disciplină fizică inspirată de mişcarea corpului omenesc. Se concentrează pe mişcarea eficientă, neîntreruptă înainte, peste, pe sub, în jurul şi prin obstacole (atât naturale cât şi artificiale) într-un anume mediu înconjurător. Astfel de mişcare poate apărea sub formă de fugă, sărituri, căţărări şi tehnici mai complexe. Scopul parkour-ului este ca practicantul să-şi adapteze mişcarea la orice obstacol din calea sa.