| Ronaldo_Messi_2001 a întrebat:

.. avem miercuri o mini excursie de 2 ore,ca sa ma pot duce trebuie buletinul sa il dau maine, dar eu nu vreau sa merg... nu imi plac in general excursile si daca ii zic ca nu vreau la diriginta ii mamei ca sunt ciudat etc., daca era dimineata pe la 8 poate ma duceam dar e la 10 nu am nici nu ce ma duce, Dati-mu un pont sa fac cumva sa ma creada si ca nu vin big grin

3 răspunsuri:
| D3I3 a răspuns:

Spune ca deja ti-ai organizat ceva pe ziua respectiva, de exemplu, ai luat bilete la muzeu, concert si nu ai vrea sa le pierzi. Sau ca este ziua unei rude.

| Felekan_Ramona_1978 a răspuns:

Totusi, cea mai buna idee este sa-i spui sincer mamei tale ca nu ai chef (! toti avem zile in care nu avem chef de ceva sau de nimic) o sa te inteleaga daca stii cum sa-i explici si... eviti minciuna si combinatiile, ai putea fi descoperit ca ai mintit si-atunci jena o sa fie mai mare decat lipsa chefului de a merge in excursie. Curaj, fii corect, apuca taurul de coarne!

| Nero15 a răspuns:

Ii poti spune mamei tale ca nu vrei sa mergi ca nu iti place si probabil o sa inteleaga. Eu unu i-am zis la diriginte ca vine cineva din strainatate la noi si nu sta mult...inventeaza ceva. Bafta