| Lorє๔คnค a întrebat:

Am o intrebare, buna TPU! Am vazut la mai multe intrebari, ca unii utilizatori precizeaza in contextelele lor Burn Buddy, ...cam as ceva
Va rog sa-mi spuneti ce este si cum se joaca?

Răspuns Câştigător
| Sunshinee a răspuns:

Barn Buddy e un joc de pe Hi5 si consta in administrarea unei ferme. Tu esti fermierul, cum ar veni. Trebuie sa plantezi diferite legume, fructe, astepti sa se coaca, le culegi, si apoi le vinzi. Pe langa asta, iti poti cumpara animale, (gaini, caini, vaci), iei oua, lapte de la ele, depinde de animal, si le vinzi. Cu banii castigati iti poti extinde ferma, cumpara alte soiuri de animale si plante, background-uri diferite, etc. Poti avea si prieteni de asemenea, ca un fel de gradina alaturata, si poti fura de la ei plante, sau poti fi furat big grin. E destul de simpatic jocul. Bafta! (:

5 răspunsuri:
| oVeveritzaDulcexD a răspuns:

Este un joc de pe hi5 si trebuie sa plantezi plante etc. E dragutel... Poti sa-ti faci cont pe hi5 si sa jociwinking

| Lorє๔คnค explică:

Dar nu ma lasa sa-mi fac cont, spune ca e ''ineligible''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci daca nu iti poti face pe hi5 fa-ti pe facebook(Facebook) big grin laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ai hi5? daca ai hi5 fai la jocuri si o sa iti apara si mai departe sa stii ca, cand intri in ferma este help si inveti sa stiica e tare

| MONIKA_3793 a răspuns:

Barn Buddy e un joc de pe Hi5 si consta in administrarea unei ferme. Tu esti fermierul, cum ar veni. Trebuie sa plantezi diferite legume, fructe, astepti sa se coaca, le culegi, si apoi le vinzi. Pe langa asta, iti poti cumpara animale, (gaini, caini, vaci), iei oua, lapte de la ele, depinde de animal, si le vinzi. Cu banii castigati iti poti extinde ferma, cumpara alte soiuri de animale si plante, background-uri diferite, etc. Poti avea si prieteni de asemenea, ca un fel de gradina alaturata, si poti fura de la ei plante, sau poti fi furat. E destul de simpatic jocul. Bafta! (: