| alinutzu7 a întrebat:

Am o intrebare! Cat de bune sunt replicile iphone pentru ca as vrea sa imi iau 1 iphone replica! Eu as vrea sa-mi dati sugestii in legarura cu cat de bune sunt replicile iphone, mai vreau sa nu fie mai scump de 3 milioane dar sa nu se strice la o zi dupa ce l-am luat.Asa ca nu as vrea sa se strice asa repede si sa functioneze cat de cat bine. Dau funda pentru cel mai bun raspuns! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| BoBoCeLL a răspuns:

Cea mai buna replica e HiPhone deoarece are multi touch. Dar nimic nu se compara cu unul original.Ai sanse sa gasesti un 2g pe la 2 milioane, chiar si mai bun furat.Bafta!

5 răspunsuri:
| BrD a răspuns:

Nu cred ca gasesti la banii aia. Cat de bun e...iti dai seama ca nu e ca originalul dar, daca ai garantie la el, e totul ok.

| theLOVEsc a răspuns:

Mai gandeste ca is proste replicile mai bine iti iei unul original la mana a douawinking mai mult de 6 milioane nu ii depinde ce iphone vrei

| zxzx a răspuns:

3 milioane rolling on the floor)) roaga-te sa nu explodeze in bzunar cum li s-a intamplat altora, unii chiar murind din cauza acelei explozii sau ramanand cu cicatrici

| ekkobbx a răspuns:

Prietene.iti spun eu ce sa faci cu replica de iphone.Sa te stregi la C*r cu ea.ca e Cea mai de C**at Marca de telefon replica. daca e mai strangi tu banii acolo shea la ciorap vreo 200 de ron.siti iei iphone 3g original frate si ai terminat balciu.stima

| royal30 a răspuns:

Buna am o replica de iphone 4s aproape ca cel origina 1; 1 este simplu sim pretul lui este 350 ron daca doresti 0767920031 sau 0720953608 vb mai multe