| Mus1k a întrebat:

Ce ati face daca, la scoala nu v-ar da nimeni teme pentru acasa si nici nu ati fi nevoiti sa invatati? Sa ajungeti acasa fara propozitia,, Off, am teme! dar vreau sa ma joc la calculator mai intai. Daca ma cearta parintii? in cap? Cum ar fi? la cel mai bun raspuns dau funda! Oare se v a intampla vreodata asta? scrieti pls.

12 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

La mine nu cred!
chiar acum mi-am amintit ca am tema la romana si franceza, iar la mate si romana dau test maine!

| Aero a răspuns:

Ia du-te tu si fa-ti temele! Valea de pe site! laughingrolling on the floor

| Aero a răspuns:

Adica tu insisti sa ne arati cat de inteligent esti si cata imaginatie ai cu aceasta intrebare?

| Aero a răspuns:

Nu e nevoie sa limpezesc nimic. Tu ai avea nevoie de o limpezire. N-am nimic cu tine personal. Pur si simplu e vina ta ca ai grija sa pui iar intrebari la fel de "intrigante" ca precedentele. D-aia te alegi cu mine. Nici acum nu intelegi? Ti-am mai explicat odata. Iar la o intrebare cu licenta de Windows chiar ti-am dat si solutii. Problema e ca talica esti prea mic ca sa intelegi tot din ce scriu altii. Hai du-te si fa nani, maine ai scoala de dimineata! happy Incearca si tu sa intelegi pe ce lume traiesti. Lasa visele cu scoala fara teme, bine? Cum mai inveti daca n-ai teme si mai ales daca nici nu poti fi notat? Ce scoala mai e aia? Intrebarea ta e una cam paralela cu realitatea din ziua de maine, chiar viitorul indepartat. Ma indoiesc ca vom apuca vreodata asemenea vremuri la care te gandesti tu.

Fii bucuros ca n-am folosit din nou stilul ala "harrypotterian" ca sa-ti raspund si la intrebarea asta. La intrebarea asta am fost cat s-a putut de serios.

| Aero a răspuns:

Nu sunt clasa a 9-a, copile. Am terminat scoala si liceul de ceva vreme. TU habar n-ai ce limba vorbesc eu. Ia zi-mi, ce e asa ciudat la intrebarile mele? Crezi ca-s mai stupide ca ale tale? Cum poti argumenta? De vreme ce mi-ai raspuns pana acum tu esti cel nebun... oricum tu o sa citesti si raspunsul asta tongue ceea ce te face tot pe tine din nou nebun. Si ce te doare pe tine de funditele mele? tongue Le-am adunat pe o perioada lunga si nu din nimic...sunt si eu user cu ceva vechime, nu ca tine care nu intelege ce e aia TPU.ro

| JuStKid a răspuns:

rolling on the floor eu niciodata n-am d invatat si scris.stau toata ziua pe net.mananc ca porcu beauhappy. asc muzica si ma doare undevalaughingD scoala si am numa note mari. e eu am norocu d a prinde din clsa. iar temele mi le fac niste prietene!winking hy bfta voua tocilariilaughing

| Romancutza a răspuns:

Mi s-a intamplat in primele zile a saptamanii de inceput de scoala, ar fi super plictisitor daca nu as avea teme si nu mi-ar placeabig grin

| Mus1k explică:

Repet! ce ati face DACA nu am spus ca se va intampla vreodata. CITITI si voi toata fraza. si mai Harry Potter vezi-ti de hahgrid ala al tau poate te si pupa undeva happy

| Mus1k explică:

Bah harry serios daca mai vezi mesajele mele te rog eu frumos sa le ocolesti cu matura aia a ta laughing. ca vad ca la fiecare intrebare care o pun apari tu si strici intrebarea. serios acum. lasa-ma dracu in pace. si du-te pe matura ta afara poate ti se limpedeste minteawinking

| Mus1k explică:

Eu chiar cred ca ai ceva personal cu mine. serios acum. daca esti clasa a 9 nu inseamna ca esti mai destept ca altii mai mici decat tine. poate u la varsta mea nu stiai atat de multe ca si multi copii de 11-12 ani. vad ca ai multe funde pe TPU. dar nu te supara intrebarile tale sunt... mai bine nu spun.
aa si te rog ceva. nu da reply la topicul asta ca ar insemna sa vorbesti singur ceea ce fac doar nebunii!

| LuisEdward a răspuns:

Nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai inceput sa visezi cu ochii deschisi?