| Orbithh a întrebat:

Am o intrebare cu care vreau sa vorbesc foarte serios:Acum cateva zile la or a 1:59(cand eu eram la scoala) m-a sunat un prieten tot in aceeasi zi la ora 2:49 m-a sunat cineva cu numar ascuns(mentionez ca mi sa mai intamplat sa sune cineva cu numar ascuns si nu spune nimic), as vrea sa imi spuneti cum pot afla cine ma suna cu numar privat si inca ceva mi se pare ciudat adica"1:59, 2:49"mi se pare straniu si scuze pentru cateogrie nu am stiut ce sa aleghappy

Răspuns Câştigător
| adriana543768654567895334 a răspuns:

Coincidenta
PaPa PuP

6 răspunsuri:
| Iheartshoes a răspuns:

Pai de aflat cine te suna cu nr. ascuns nu se poate.
Poate fii o coincidenta sau poate chiar el te-a sunat.dar oricum nu va recunoaste asa ca nu baga de seama! Nu trebuie sa pui sufletul la toate prostiile.

| Alessio_8778 a răspuns:

Ca sa afli cine te-a sunat pe numar privat ai nevoie sa ai abonament la Orange/Vodafone/cosmote, te duci la ei si ceri desfasuratorul de la orele respective, asta in caz ca ai abonament si deasemeni daca ai implinit 18 ani, mai mult in ziua de azi e greu si asa pentru ca firmele de telefonie mobila prefera sa respecte idenentitatea numarului utilizatorilor si ca sa il afli trebuie sa ai un motiv bine intemeiat, altfel nu ti-l vor da! daca nu ai abonament nu poti afla, sub nici un caz!

| chiury a răspuns:

sfatul mea ar fi sa nu mai dai importanta apelurilor telefonice... cel care suna, va vedea ca nu iti pasa, si nu va mai insistawinking

| brunetamea a răspuns:

Eu stiu ca nu poti afla un nr privat dar incearca sa iti activezi casuta vocala si iti inchizi tel si asa o poate o sa-ti apara nr, bafta

| Sოﺁℓε a răspuns:

Nu poti afla doar daca mergi la politie.
nu este asa de straniu pe mine ma suna un bezmetic in fiecare seara la 8 fix
eu de asemenea ii dadeam bip cu ascuns colegei mele cand o scotea la tabla la matematica laughing

| Foca a răspuns:

Buna. Numarul ascuns nici politia nu prea poate sa il aflea, am incercat si eu am sunat la Vodafone si nimic, din pacate daca tea sunat cu numar ascuns n-ai ce face):
Succes.
Ciaohappy