| RecycleBin a întrebat:

Am o intrebare despre un site. Vreau sa stiu daca este de incredere:http://www.avon.wgz.ro. daca da, am citit acolo la comanda online asa:
1.** Taxa livrare Posta-Ramburs : +5 ron(taxa aceasta este oriunde in tara sau doar in bucuresti.eu fiind din suceava; si se adauga la comanda?)
2.Comanda este insotita de Brosura si Mostre Cadou(de la prima comanda de pe site primesc brosura si mostrele? si cate sau ce fel de mostre?)
3.La comenzile ce indeplinesc "Oferta Campaniei" se primeste automat si cadoul(adica?)
va multumesc mult si astept raspunsuri!

2 răspunsuri:
| Anaaaaid a răspuns:

Mai bine contactezi pe cineva care este reprezentant Avon. Te complici prea mult. Asa comanzi de la o fata, si nu platesti transport... Faci cum vrei, dar ti-am zis, mai bine vorbesti cu cineva care cunosti si e reprezentant. Bafta!big grin

| cristina_3183 a răspuns:

Buna.poti sta acasa si sa faci bani. daca vrei sa devi reprezentant oriflame.ai discount-uri de pana la 40%...iti poti comanda produse cosmetice pentru tine.sau pentru familia ta la jumatate de pret.in plus Oriflame iti ofera cadouri la fiecare campanie. discout-uri: 23% pentru o comanda de 50-249 lei
30% pentru o comanda de 250-499 lei
40% pentru o comanda de 500 lei.
aceasta este prima parte frumoasa din a fi reprezentant oriflame. poti castiga mai mult.la avon nu ai discount-uri mari...astept raspuns