| pinguluk a întrebat:

Am o intrebare legata de yahoo messenger. Voi ati primit cereri de adaus de prietenie de la multi necunoscuti? Cand intru online toti necunoscutii care sunt fete ma intreaba ce mai fac si le intreb cine sunt ele si de ce m-au adaugat in lista lor. Ele nu raspund de ce si contiunua sa intrebe ce fac si sa ma intrebe daca vreau sa le vad cand se schimba, daca vreau sa le vad xxx... Si imi dau linkul asta "http://www.mycamcall.com/...". Cine sunt aceste fete? Si are ceva siteu care mi-au dat?

Răspuns Câştigător
| znstr a răspuns:

Probabil cineva ti-a facut o poanta proasta si ti-a lasat id-ul pe un site care e frecventat de tipe/tipi care fac show la webcam; linkul nu stiu, poate sa fie si un virus, nu l-am accesat si nici nu as vrea. Eu am mai primit cereri de la cineva care mi-a dat flood pe yahoo messenger, si atunci am primit mai multe add-uri de la robot, care precizez, avea acelasi ID, si spunea doar "buna". Cand iti mai da cineva add, cauta-l pe imvisible.ro si uita-te la avatar, daca e o persoana cunoscuta. Daca nu, da-i Deny/Ignore, si gata treaba. Bafta!

1 răspuns:
| Vladuthz a răspuns:

Nu sunt fete adevarate, sunt roboti, si daca intri acolo belestu carasu.