| andrutzik a întrebat:

nu stiu daca e adevarat ceea ce o sa va intreb dar sunt foarte foarte nelamurita. Ce credeti? Varsator e cea mai rara si cea mai slaba zodie? Multi mi au zis ca varsatorul e o zodie cam...slaba ca sa zic asa.Eu sunt varsator si se poate spune ca sunt putin cam...slaba. Fundaaa pentru raspunsul care ma face sa ma simt mai bine.

Răspuns Câştigător
| soraGrime a răspuns:

Sunt si eu Varsator.
Mie imi place ca sunt varsator.
Adevarul e ca varsatorii sunt persoane mai neintelese, considerte de unii ciudate, dar inteligentemchiar foarte inteligente.Varsatorii sunt insetati de cunoastere.Varsatorul da nastere ideilor avansate, moderne, neobisnuite, solutiilor radicale, chiar imposibile, dorintei imense spre libertate si deplina independenta.
Verbul caracteristic este 'a cunoaste'

Citeste mai multe aici:
http://www.acvaria.com/astro-zodia_varsator.php?p=astrologie

Eu una sunt mandra ca sunt varsatoare,si,spre uimirea mea,mi se potrivesc chestiile astea care sunt pe siteul care ti l`am dat[mai putin la muzica,ca nu ascult genul ala de muzica, dar nu conteaza xD]
Deci, nu e o zodie rea.Nu`i lua in seama pe ceilalti.
\m/

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Varsatorul este zodia regilor si imparatilor

| Robert a răspuns:

Si eu sunt varsator.Ca zodie este cea mai capabila dintre toate.

| RS4 a răspuns:

Slaba la caracter sau la kilograme?! big grin nu te lua dupa zodiac, nici dupa ce spun altii! fiecare e diferit in felul lui! nu ai intalnit persoane aflate in aceeasi zodie si sa fie total diferite? zodiacul zilnic e bun pentru ca te incurajeaza pentru viitor sau iti spune sa te feresti de accidente in ziua respectiva! dar nimic concret! deci mai gandeste-te! nu tot ce zboara se mananca! bafta! capul sus! esti puternica, doar ca inca nu te-ai razvratit! tongue
Gandeste-te ca esti o persoana ca oricare alta, nimeni nu e mai presus de tine, fi tu insuti si vei fi multumita mai incolo! nu imita pe nimeni, nu te lua dupa nimeni! fa-ti stilul tau propriu!winking

| Vögeln a răspuns:

și eu sunt vărsător! si sa știi ca vărsătorul este cel mai artist dintre toate zodiile! ei sunt cei mai visători și cei care realizează multe pe plan profesional! crede-ma eu am realizat multe și sigur și ceilalți vărsători o facwinking.

| GenetiX a răspuns:

Privind o statistica a populatiei pe Terra e atat de rara precum ciupercile dupa ploaie. In alte cuvinte esti atat de rara ca zodie precum golurile dintre stropii de ploaie cand ploua. Zodie slaba? Pai ce-a slabit? Inseamna ca e zvelta deci sexy. Si daca te referi la caracter conteaza ascendentele in zodiac. De regula varsatorii sunt la fel ca toti restul oamenilor, TU faci diferenta pentru ca fiecare e unic.
INFO: Funda se ofera pentru raspunsurile competente daca vrei senzatii tari ofera altceva.

| Kidd a răspuns:

La naiba cu zodiilestraight face
serios acum nu e nimic real!happyam un prieten varsator ...nu e slab cum ziici tuwinking sunt muuulte chestii enervante chiar cu zodiile...

Keep 'ur head up!

| JadeMallow a răspuns:

Nu este adevarat...Si matusa mea e varsator si nu e "slaba" toate zodiile sunt la fel de "puternice" [in mod egal]...nu te lua dupa vorbele altora.

| Ioana_8454 a răspuns:

Slaba?
Depinde din ce punct de vedere.
Tata e varsator. Si nu varsa o lacrima! Nu am mai vazut om asa:oCateodata cred ca e prea "tare".
Rara cred ca este. sincer nu am multi prieteni varsator. Dar ar trebui sa fi mandra. Esti mai unica.winking Berbeci gasesti pe toate drumurile. E mai frumos sa fi mai unic.
Cred ca e o zodie frumoasa.:* Fi mandra de ea!