| Andreea9222 a întrebat:

Am o intrebare pentru cei care se uita pe disney la serialul cu hannah montana:
In episodul acela cand Miley isi ia permisul(cand il ia pe numele lui hannah si o prinde politistu si o duce la sectie si o pune fiica lui sa o testeze daca chiar ii hannah). Stiu ca o tot intreaba tot felul de lucruri despre hannah si miley raspunde dar la un moment dat greseste la o intrebare si fata politistului pleaca si atunci miley face ceva ce-i dovedeste fetei ca este hannah. Ce face?

Răspuns Câştigător
| AnneXp a răspuns:

Ii canta melodia The best of both worlds. Dar din cauza ca sonorul a fost oprit pe parcursul intregului episod, ei nu au putut imita vocea „ Hannei", de aceea nu se auzea ce facea.

9 răspunsuri:
| Zuzzy05 a răspuns:

INcepe sa cante, iar fata recunoaste vocea Hanneiwinking

| ceco a răspuns:

Canta si apoi fata sare pe ea

| TraficDeMentosane a răspuns:

DAaaaaaaaaaaaaaaaaaa' raised eyebrows.
"canta"rolling eyes

| ፚᏬፚᏬ a răspuns:

Nu stiu si cred ca nici ceilalti nu stiu pentru ca vocea Hannahei si a fetei se inreerupe si vad ca de fiecare data cand vad episodul din nou tot la fel face!

| DianaC a răspuns:

Nu stim nici noi caci din pacate dintr-o anumita cauza in acel episod, in acea secventa vocea Hannahei si o parte din vocea fetei se intrerupe ciudat straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O duce la sectie si fiica acestuia o interogheaza si ii pune diferite intrebari despre hannah montana.pana la urma o lasa libera!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley incepe sa cante si atunci fata aceea isi da seama ca este miley este hannah montanawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cam asa este in serialul acela si dovedeste fetei ca este Hannah montana.Am vazut serialul acela si este frumos

| Fℓoяιи a răspuns:

Incepe sa cante