| fluture2404 a întrebat:

Ziua mea de nastere pica de paste, duminica.Implinesc 13 ani.Eu as vrea sa dau o petrecere in care sa se stea o noapte.Asi prefera sa fie si cu fete si cu baieti deoarece si fratele meu sta acasa, iar vacanta de paste nu e prea lunga.
D-ati exemple de date sau zile in care mi-as putea tine ziua, idei de activitati, invitati (fete, baieti), mancaruri.
DAU fundita + VOT

Răspuns Câştigător
| St3fa a răspuns:

Buna!
O data perfecta ar fi pe 27 aprilie adica miercuri.
Invitatile :
-trebuie sa fie in 2 culori una pentru baieti si una pentru fete(ex:rozsi albastru)
-trebuie sa fie intr-o forma mai deosebita.
-textul trebuie sa fie:
Buna Alexandra,
As vrea sa te invit la ziua mea de nastere care va fi pe 27 aprilie incepe la ora 18:00, pe strada Aleea Ghioceilor nr 4.va fi o petrecere peste noapte.
Cu drag, Fluture.

Activitati:
-jucati diferite jocuri la care sa participe si baietii
-ex:ia un pahar de apa si un pai si canta o melodie (paiul sa fie in apa)si cine ghiceste melodia o va canta pe urmatoarea
- dans cu matura
ai nevoie de o matura(sa nu fie prafuita)si de muzica.Sarbatoritul e primul.Se face un cerc si tu dansezi cu matura si iti pui piciorul pe mopul maturii si las-o sa cada si la cine a cazut ala e partenerul tau.Cine a ramas fara partenermerge in mijloc si danseaza cu matura.
-adevar si provocare
Nu poate lipsi de la o zii de nastere, ia o sticla si invat-o.
-Mima pe echipa
faceti 2 echipe, prima echipa alege un copil care sa mimezi si echipa 2 alege unul sa ghiceasca.
-Baba oarba
Aveti grija sa nu va loviti, jucatti doar int-o camera.

Mancaruri:
a)bauturi:ia un suc de care vrei tu dar ai grija daca vrei sa fie peste noapte, pentru dimineata fa o cacao cu lapte frisca si nalbe(mmiami)
b)gustari-pune pe masa 2 platouri cu aperitive si prajituri.
-tortul este cel mai indragit la o petrecere asa ca ai grija sa fie un tort de neuitat.
-alege ca gustare dinainte de tort sa fie pizza, copii o adora, poti sa pui si mai multe porii de cartofi prajiti
-gustare pentru dimineata:clatitele pufoase de ciocolata sunt extraordinare pentru o petrecere!

Sper ca te-am ajutat!
O zii buna!

6 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Nu cred ca iti poti indeplini aceasta dorinta pentru ca invitatii au parinti care le vor spune prietenilor tai sa vina acasa la ora 10 sa nu stea mult ca alta data nu-i mai lasawinking

| AnnaMariaaa a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa o tii in saptamana de vacanta, dupa Pasti parca, ca atunci cand pica pastele fiecare sarbatoreste cu familia si poate pe unii nu'i lasa... puteti sa va uitati la filme, sa inventati jocuri etc... ceva snitele, chiftele, salam, cascaval din astea de aperitiv si poate o friptura cu piure ceva de rontait si la sfarsit tortullove struck

| fluture2404 explică:

Vacanta este inainte de pasti

| fluture2404 explică:

Mai accept si alte raspunsuri

| EMNES7Y a răspuns:

Pai puteti viziona niste filme(de groaza), sa jucati adevar sau provocare(e super la zi de nastere:d), ca mancaruri a-si recomanda mezelu pentru sandwishuri, cateva pizza, prajituri etchappy
Sper sa te dustrezi si la multi ani pentru ziua tatongue

| Florin_6544 a răspuns:

Ziua ta poți s-o sărbătorești în oricare zi din an, dar de preferință după ziua reală de naștere, important este ca tu să te distrezi și să te simți bine totodată și restul nu mai contează.