Cumpara un sampon Vichi Dercos (VERDE). Costa destul de mult, dar merita. Si eu aveam acceasi problema si mi-am lluat acest sampon. Diferenta se vede si este una mare.
Am aceeasi problema. la mine a dat rezultate samponul clear cu o bulinuta galbena pe el: scalp oil control. si dupa limpezire ma clatesc cu otet. nu e prea placut dar dar da rezultate
In primul rand a-ti spala parul in fiecare zi nu e un lucru atat de rau. Daca o faci cu grija si iti usuci parul natural si nu uiti sa folosesti un balsam. Apoi incearca sa iti cumperi un sampon pentru utilizare frecventa e mult mai usor pentru parul tau. Am inteles de la cineva ca exista la plafar un ceai atiseboreic care nu este numai pentru par si care se ia pe cale orala nu am incercat dar rau oricum nu iti poate face. Totusi ai putea sa te linistesti un pic pentru ca la varsta ta e normal sa ai astfel de probleme. Daca nu vrei tu si pace poti merge la un doctor care in mod sigur iti va da solutia cea mai buna. Nu dispera nu e chiar asa de rau important e sa nu iti cada asta e foarte rau. Take care!
Fa o vizita unui dermatolog, el te poate ajuta cu exact ceea ce ai nevoie pentru problema ta, succes
In primul rand foloseste un sampon anume pentru par gras! pentru par gras, este buna si zeama de lamaie la clatire si de asemenea este un bun degresant si otetul, care iti aduce si mai multe beneficii-iti lasa parul lucios si scapi si de matreata (in cazul in care ai)! iar spalatul la 2 zile nu face altceva decat sa fovorizeze ingrasarea parului.