| hermosa a întrebat:

Am o mare problema.Mi-a cumparat mama o bluza si cand m-am dezbracat de ea s-a descusut la maneca.S-a descusut cam mult.Ce credeti ca ar trebui sa fac. Mamam e mai stricta si mi-e frica sa nu ma certe.Colac peste pupaza cu aia trebui sa incep scoala.Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| violetajustme a răspuns:

Ar trebui sa ii spui, sa fim seriosi toata lumea greseste si daca nu am gresi de unde am putea invata singuri? Chiar daca e mai stricta odata si odata o sa inteleaga si ea dar cel mai bine ar fi sa ii spui ce s-a intamplat in cazul in care te cearta ar fi bine sa ii spui ca nu trebuie sa faca haz de necaz pentru o bluza, toata lumea greseste si nu e sfarsitu lumii ca ai patit tu asta in plus daca ai fi facut-o intentionat atunci ar fi avut motive sa rte certe, pana atunci ar trebui sa nu ii lipseasca intelegerea

1 răspuns:
| Lussii a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii spui mamei ce s-a intamplat, eventual ii spui ca a fost putin descusuta de la inceput.Nu este ceva grav, se poate coase, dar ma gandesc sa nu o strici daca o cosi tu. Poate te v-a certa putin ca nu esti atenta dar mai mult de atat nu are ce sa se intample.