Si eu mai cunosc astfel de persoane. Cel mai simplu ar fi :
Sa vorbesti cu ea si sa-i spui : "Stiu ca-ti place Second Life dar ai devenit de nerecunoscut, nici nu mai stiu daca tu esti prietena mea.Joaca-te,n-am nimic in potriva, dar mai ia si tu o pauza, mai intra pe mess sa vorbim, mai iesi afara la joaca...Lasa-l incolo de joc, iti conduce viata! "
Metoda mai "dura" ar fi sa vorbesti cu parintii ei despre dependenta ei.
A aratat si la stiri ca jocul asta produce dependenta
Asa ca ai grija, daca se mai comportA asa numai vorbii cu ea cateva zile. Dupa o sa vina ea sa te caute
Pa-pa
Uite o idee. Fa rost de jocul ala si apoi fa-l BUCATI!
Va plage putin apoi ii va trece.
O alta varianta, mai pasnica ar fi sa vorbesti cu mama ei pentru ca e o problema serioasa psihologica.
Pa-pa:*:*
Pai fa-ti si tu cont si astfel va deplasati in dif locatii impreuna vorbiti.asa faci si ce vrei tu si ce vrea ea. o sa va intelegeti asa.sau ai putea sa ii spui ca prietenia voastra e in pericol si ca ar trebui sa revina la realitate. sper ca te-am ajutat.
Nu te mai stresa atata, o sa isi dea seama cand isi va pierde toti prietenii si de data asta cei reali Bafta :*
Si eu mai joc din cand in cand, asta inseamna de 10 ori pe luna Mda... am vazut si oameni din astia dependenti. Mie chiar nu prea mi se pare interesant. Sunt unele lucruri dracalase, smpatice, cel mai mult imi place ca iau legatura cu straini, dar doar atat. Nu ai ce sa-i faci daca a devenit dependenta. Ea singura trebuie sa realizeze ca e un joc stupid, si ca trebuie sa-si gaseasca un iubit in viata reala nu acolo. Nu o stresa prea mult ca nu rezolvi nimic. Tot tu te enervezi mai tare. Sper sa ii poti deschide mintea. Bafta