| DeeDee007 a întrebat:

Am o neclaritate.de ce se accepta tot felul de intrebari scarboase sa le zic asa ca de ex "vrei M. E" iar eu de 2 zile tot incerc sa pun o simpla intrebare despre o carte sh cica este refuzata deoarece are continut obscen? aveam o parere buna despre acest site dar vad ca nu este foarte serios.

9 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Obscen, din câte poţi vedea mai jos, unde scrie "Raportează", este însoţit de ilegal, n-ai voie anumite lucruri, de exemplu să-ţi faci temele, vezi regulamentul-"intrebari prin intermediul carora anumiti utilizatori urmaresc sa isi rezolve temele pentru acasa (de pilda "vreau si eu un referat", "cum se rezolva exercitiul?" sau "comentati-mi si mie strofa asta...". Motivele pentru care nu acceptam astfel de postari le-am enuntat aici )".

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Este o problema cu moderarea de continut. Nu sunt atatia moderatori cate intrebari. Probabil ca in timp aceea intrebare va fi stearsa. Dar daca ai o intrebare despre o carte formuleaz-o in asa fel incat sa nu para continutul obsecen, iar daca dai citate pune-le intre ghilimele.
Iti doresc toate bune.

| Vizitiul a răspuns:

Nu are sens sa-ti schimi conceptia despre acest site din pricina unui plod care ti-a raportat intrebarea inconstient.

| darrio2007 a răspuns:

Si eu am postat o intrebare de o saptamana si vad ca nu apare.Cred ca depinde de ceilalti useri. Daca nu ii intereseaza intrebarea te raporteaza.

| cretzufinish a răspuns:

Se accepta dar dupa nu mult timp dispar. Faza cu raportatul continut obscen poate fi si de la "unii" care au ceva cu tine si pana trec prin focul moderarii, raportarea userilor intra in calcul mai repede. Fiecare padure are uscaturile ei. happy Calmitate.hee hee

| DeeDee007 explică:

Pai cine accepta saunu intrebarile? utilizatorii sau administratoarea?

| DeeDee007 explică:

@aqualuna am mai pus intrebari legate de scoala, pentru anumite referate sau stiu eu ce.sh daca te uiti la intrebari o sa gasesti f multe legate de scoala.

| 1235678907452352 a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie era o intrebare cu care m-ati fi putut ajuta pentru la scoala si la fel mi-a zis ca are un continut obscenstraight facein fine.straight face

| slipknot a răspuns:

Daca vrei intra sus la "contact" si pune-i aceasta intrebare ralucai, administratoarea de aici si ea te va lamuri.