| nicoleta24 a întrebat:

Am o nelamurile. La jocul lady popular sunt nivelul 5 si am o sarcina care suna cam asa: Se pare că nu mai ai acleaşi sentimente pentru prietenul tău. Este clar că şi el simte la fel, deci este timpul să vă despărţiţi. Dar rămâneţi prieteni.Trebuie să vizitezi clubul în oraş ca să te desparţi de iubit.Nu dispera dacă nu reuşeşti din prima. Nu fii răutăcioasă şi respectăi sentimentele. Poţi încerca şi mâine.

Chiar nu inteleg. Trebuie sa ma despart de iubit? Doar ieri am reusit sa mi-l fac. spuneti-mi va rog voi cum ati procedat?

12 răspunsuri:
| G a răspuns:

Da, trebuie sa te desparti de el. iti recomand sa completezi sarcina asta ultima, ca sa ai parte cat mai mult de banii si punctele de la iubit. de asemenea, e bine sa te interesezi pe internet ce scopuri ai la diferite nivele, ca sa nu mai patesti asa, sa-ti ceara sa te desparti de iubit tocmai ce ai reusit sa ti-l faci.

| Tera a răspuns:

Da va trebui sa te desparti de el, apoi la nivelul 6 iti va cere sa te impaci cu el. Poate sa dureze sa te desparti sau sa iti faci un iubit oricum dupa cum spun regulile jocului de abia in a 14 incercare vei reusi singur pana atunci nu e sigur oricum iti recomand sa incerci zilnic asa itit vor creste sansele.

| gwen4u5 a răspuns:

Da, trebuie să te desparti de el. Dupa aceea, iti pot face altul, insa nu e neaparat sa ți-l faci din prima. Undeva in coltul drept, sus, scrie ajutor.Intra acolo si vei vedea ce scrie la -Iubiți în joc-.Cu cat ai un nivel mai avansat, îți poți face iubiți care sa iti dea mai multi bani și mai multe puncte. Sper ca te-am ajutat.

| deeapa a răspuns:

Da trebuie sa te desparti
la level 6 va trebui sa-ti faci iar altultonguetonguetonguetongue
la disco in fiecare zi trebuie tot sa dai acolo desparte-te de iubit
si daca nu reusesti din prima, nu e nimic iar la incercarea a 7a ai 50% de a-l face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care sunt toate sarcinile la toate nivelurile la, lady popular? macar de la 20-25 daca poate sa ma ajute cineva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa dai de mai, ulte ori ca nu se desparte din prima(are sentimente)tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intradevar trebuie sa te desparti de iubit.Chiar daca nu reusesti din prima cum se zice respecta-i sentimentele.La ''statitisticile mele'' scrie ca 100% te vei desparti de el la 14 incercare.Ca sa te desparti de el trebuie sa mergi la discoteca si sa dai ''desparte-te'' si incearca in fiecare zi.Vei reusi! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci si eu joc acest joc si trebuie sa te desparti de ell chiar daca numai ce ti l-ai facut.Nu trebuie sa te enervezisi sa fii confuza, te desparti de ell si in viitor o sa iti trebuiasca altul mulllt mai frumos...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Impart cont de lvl 5 cine il vrea sa ma contacteze la idu manolachepaula123

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, trebuie dar poti sa mai stai cu el mai multe zile si sa faci bani puncte.[aproro iti ia din fericire cand te desparti]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai te desparti de el kca la levelul urmator te pune sa ti-l faci iar

| girl199 a răspuns:

Trebuie sa te desparti de el daca nu merge din prima incearca in fiecare zi pana v-ati despartit

Întrebări similare