| คlєxヅ a întrebat:

Am o plictiseala cat plictiseala plictiselei plictiselei plictiselei mele chiar n-am ce fac ca am o plictiseala cat plictiseala mea de mare si m-am plictisit asa, si de citit, si de iesit afara.Hai dati si mie niste idei ca dau o funda macar.Sa stiti ca cand n-am ce face enervez foarte tare lumea. :-|

13 răspunsuri:
| alin334 a răspuns:

O idee dar sa nu o ei ca atare, du-te si fumeaza niste iarba si te mai calmezitongue

| คlєxヅ explică (pentru alin334):

Aia s-o fumezi tu ca eu nu-s fumator. Fumatu ia 34de ore din viata, berea ia 1 secunda din viata, scoala ia 40 de ani din viata.

| alin334 a răspuns (pentru คlєxヅ):

Eu nu ti-am zis sa fumezi tutun tongue si nici ingrasamant de plante dar daca nu cunosti termenul e mai complciatthinking

| คlєxヅ explică (pentru alin334):

"Complciat"? laughing))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

| alin334 a răspuns (pentru คlєxヅ):

Ma scuzi am scris prea repede si nu am verificat dupa tongue complicat, mai am ceva greseli?thinking

| lolium a răspuns (pentru คlєxヅ):

Deci concluzia:lasa scoala si apuca-te de berelaughing

| คlєxヅ explică (pentru lolium):

ExacT!

| lolium a răspuns:

Pai incearca sa plictisesti cat mai mult plictiseala aia pana se plictiseste de tine si te lasa in pace:d Nu stiu. poate ai putea sa iti suni prietenii si sa gasiti ceva distractiv de facut, sa iti gasesti un hobby care sa iti ocupe timpul(trebuie sa iti placa ceva anume mai mult decat lucrurile pe care le faci de obicei)big grin

| คlєxヅ explică:

Haide! Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

| คlєxヅ explică:

As asculta muzica, dar fratemiu de 4 ani doarme. Si daca se scoala...Intra el la calculator.

| mihaican a răspuns:

Suna niste prieteni si du-te in oras cu iei sau fa ceva invitati la tine si sigur gasiti voi de facut ceva

| marya1999 a răspuns:

Uita-te la filme! Funda?