| andreeutsa a întrebat:

Am o prietena care canta foarte bine, dar toti colegi rad de ea, ce credeti ca ar trebui sa-si continue viusul, in ciuda rautatilor sau sa se lase batuta?

5 răspunsuri:
| Deniisze a răspuns:

Buna!
Daca ea canta foarte bine nu ar trebui sa se opreasca din cantat.Este visul ei.Nu ar trebui sa ii ia in seama pe cei care rad de ea.Aceia nu sunt decat niste invidiosi pe talentul altora!
Parerea mea este ca sa nu se lase de cantat.
Bafta si an nou fericit!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cainii latra, caravana trece. Daca este talentata si ii place colega ta trebuie sa continue, nu trebuie sa bage in seama rautatile, de obicei acestea vin de la cei care nu pot face acelasi lucru si de la invidiosi. Succes colegei tale si numai bine!

| maryanshmen a răspuns:

Ceilalti rad de ea din invidie asa ca sfatul meu este sasi urmeze visul.

| Raven_6701 a răspuns:

Normal ca trebuie sa continue(daca chiar vrea asta, desigur)! Daca ei sunt prosti de ce sa sufere ea? Spune-i sa-i lase sa rada cat vor, atata timp cat ea reuseste sa faca ce si-a propus. Ei rad doar pentru ca sunt invidiosi, intelegi?
Daca are talent si multa ambitie si rabdare, cu siguranta va reusiwinking
Sa nu bage in seama toti aiuriti!

| MoRtY a răspuns:

Sincer cred ca ar trebui sa ii ignore.si sa cante in continuare daca chiar ii place, cei care rad de ea probabil nu au pic de creier sau nu au un motiv pe care sa se amuze, eu sunt in aceeasi situatie numai ca ii plesnesc cand radhappymult succes prietenei tale si nu are de ce sa ii pese de niste handicapati>big grin