| VζŠё ¢ΦLô®α†€ a întrebat:

Am o "prietena" care mi s-a parut draguta la inceput radeam si pana acum cand i-a spus lu unu ca l-am facut cocalar ce nu e adevarat eu nici nu stiam cu il cheama pe ala acum m-am saturat nu mai vreau sa vorbesc cu ea nici sa o mai vad macar. Ce sa fac am vorbit cu ala si am auzit de la el asta
Am fost plecata dupa ce am vorbit cu el vreo 3 zile la mare si pariez ca iar a bagat minciuni incerc sa rezolv asta si pe alta parte ea inrautateste situatia acum nu stiu ce ia mai zis :-s HELP nu stiu ce sa fac

Răspuns Câştigător
| CrissTeAjuta a răspuns:

Buna sunt tot eu "FriendHelp" mi-am facut un alt cont la ala am uitat parola big grin
Dupa cum vad eu aici ei nu i s-ar potrivi nici rangul de fosta prietena daca te-a folosit doar ca sa te faca sa suferi dupa asta atunci e un gunoi nu merita sa te consumi cu una ca ea Mai bine ai vorbi cu baiatu ala si sa pari fata de treaba ii spui ce ai pe suflet si ii mai zici sa nu mai creada tot ce zice ea incerca sa-l departezi de ea asa nu poate sa va faca rau dar daca ii place sa stea in compania ei atunci sa stea dar sa nu mai creada tot ce zice lumea este plina de tot felul de oameni care sunt facuti sa faca rau e ca dracu pe pamant straight face daca tu nu l-ai facut in nici un fel atunci stai fara grija pariez ca ai un as in maneca spune-i sa nu se mai apropie de ea

uite id meu : crissu_cristina97 da-mi accept si te voi ajuta si pe tine si pe prietena ta cu SL sper sa fim prietenewinking

6 răspunsuri:
| Cristary a răspuns:

Zi-i clar, ca tu ai descoperit ce face ea. "Altceva mai bun de facut n-ai, decat sa bagi intrigi? Esti ridicola fetito!"
Si spune-i sa te lase in pace, si sa-si contiunue fanteziile cu altcineva. Si dupa ce-i tii un discurs, nu mai vorbesti cu ea! Bafta, sper ca te-am ajutat, si sper sa scapi de pacostea aia "mica", pentru. ca si eu am patit si inca patesc astfel de lucruri, dar mai bine sa nu le bag in seama. Ma gandesc ca ei nu merita sa-mi obosesc vorbele. laughing

| alexa_4370 a răspuns:

Ii zici clar si cu tupeu cu tu nu ai scos nici o vorba despre el, daca vrea sa creada asta bine daca nu...
Iar cu "prietena" ta eu zic sa ii dai o lectie : Ia. te de ea!winking
Sper ca te.am ajutat cat de cat. Fundita?:*

| LaMijto a răspuns:

Spune-i sa iasa din viata ta si nu mai vorbii cu nici unu dintre eihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum ai spus si tu, nici macar nu stiai cum il cheama, de unde sti ca nu el minte ca sa va certati voi 2? intreab-o pe ea, vbeste cu ea despre asta, gandeste-te in cine ai mai multa incredere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alegeti prieteni ca lumea nu idioti.stii ce se spune? cine se asamana se aduna.ai grija cu cine te aduni.

| CrissTeAjuta a răspuns:

Anonim asta din cate am inteles eu de la ea cat am vorbit pe mess am inteles ca el nu are de ce sa o minta pentru ca tinea la matusa ei si oricum fata asta "prietena" ei nu era asa de incredere chiar a auzit-o cu urechile ei spunandu-i ceva de ea si baiatu asta luandui apararea si spunandu-i sa inceteze deci nu ai dreptate