| n0name a întrebat:

Am o prietena care s`a "oferit" sa ne invete pe mine si pe feel your love love strucklove strucklove struck sa ne dam cu rolelelaughing dar nu prea stie cum sa faca asta... funda:X cui imi spune ce ar trebui sa faca, cu ce sa inceapa. toti pasiihappy promit ca dau fundahappy

5 răspunsuri:
| allleeeee a răspuns:

Intai trebuie sa va invete cum sa va tineti echilibrul, cum sa faceti pasi, cum sa opriti, cum sa va rotiti.
Dupa ce stiti sa mergeti, alergati un pic si invatati niste scheme.

| n0name explică:

Poi noi mergem undeva unde e o sosea.cu asfalthappy dar nu prea sunt masini.trec foarte rarhappy pai iubirea ei e cam "plecata"laughing si da. ea se pricepe destul de bine.deaia s`a oferit sa ne ajute big grin mai vreau raspunsurihappy

| razvanadriann a răspuns:

Eu zic ca iai putea spuna sa iti arate asa intai cum sa te misti cum sa iti ti echilibru de preferat voi sa va tineti de un perete sau un gard laughing si miscarile esentiale mno... nu le stiu numi palce sa ma dau pe role. :-s dar ma rog mult succes eu asa as zice ca e un inceput. sida ceva importantbig grin sa inveti pe un drum liber fara omanei fara masini asa si sa fie drept tongue. sper ca team ajutat.bafta thumbs up.

| Bib a răspuns:

Eu aş face ca şi cu bicicleta. la început aşa, ţinută, şi treptat, îTi dai drumul câte un pic, să vezi că mai merge şi fără, iar ultima etapă de învăţare ar fi să-ti dai drumul complet şi să pretena ta
sa fiiee doar lângă tine daaca cazi, să te prinzda. dar ideea e să încerci să meargi cât mai mult fără să cazi... duuuh, până-ti dezvolti tehnica. Dacă este lângă tine şi te prinde, nu vei ezita atâta să încerci. Căzăturile sunt inevitabile. love struck noroclove struck fundita?:-ss

| kissby2 a răspuns:

Pai.
daca ea nu stie prea bine sa marga.
dra daca vera...
pai.ati putea sa va intalniti.
si prima oara sa/.
vedeti ce vre-ti sa faceti.
ca doar nu va dati pe role din primabig grin.
si daca are ea vreo iubire.
se poate preface ca se impiedica:X:X
functioneaza