Intai trebuie sa va invete cum sa va tineti echilibrul, cum sa faceti pasi, cum sa opriti, cum sa va rotiti.
Dupa ce stiti sa mergeti, alergati un pic si invatati niste scheme.
Poi noi mergem undeva unde e o sosea.cu asfalt dar nu prea sunt masini.trec foarte rar pai iubirea ei e cam "plecata" si da. ea se pricepe destul de bine.deaia s`a oferit sa ne ajute mai vreau raspunsuri
Eu zic ca iai putea spuna sa iti arate asa intai cum sa te misti cum sa iti ti echilibru de preferat voi sa va tineti de un perete sau un gard si miscarile esentiale mno... nu le stiu numi palce sa ma dau pe role. :-s dar ma rog mult succes eu asa as zice ca e un inceput. sida ceva important sa inveti pe un drum liber fara omanei fara masini asa si sa fie drept . sper ca team ajutat.bafta .
Eu aş face ca şi cu bicicleta. la început aşa, ţinută, şi treptat, îTi dai drumul câte un pic, să vezi că mai merge şi fără, iar ultima etapă de învăţare ar fi să-ti dai drumul complet şi să pretena ta
sa fiiee doar lângă tine daaca cazi, să te prinzda. dar ideea e să încerci să meargi cât mai mult fără să cazi... duuuh, până-ti dezvolti tehnica. Dacă este lângă tine şi te prinde, nu vei ezita atâta să încerci. Căzăturile sunt inevitabile. noroc fundita?:-ss
Pai.
daca ea nu stie prea bine sa marga.
dra daca vera...
pai.ati putea sa va intalniti.
si prima oara sa/.
vedeti ce vre-ti sa faceti.
ca doar nu va dati pe role din prima.
si daca are ea vreo iubire.
se poate preface ca se impiedica:X:X
functioneaza
DaciaRomania întreabă: