| serky a întrebat:

Am o probelam...cryingsad
cand vreau sa verific ce system am dau click dreapta pe my computer si proprietati si nu se deschide nimicsad...ma puteti ajuta va rog?

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Exista si o alta cale: Start(ori My Computer)/Control Panel/System. Succes si numai bine!

| Dannyjj a răspuns:

Deschizi My computer in bara de sus, dai click pe system proprieties sau daca nu merge nici asa si daca ai vista (poate la celelalte sisteme de operare nu e asa, este in alta ordine) poti sa dai asa in control panel -> system and maintanance-> system
sau la xp start-> control pannel system si iti apare fereastra de la proprietati ale sistemului, mai sunt moduri de a vedea informatiile sistemului si merge si pe celelalte sisteme de operare, apasa tastele: tasta windows si R sau start-> Run si iti apare fereastra de la "run" scrii msinfo32 si acolo iti va arata totul despre sistem, sau deschizi run prin tasta windows+R sau din start->Run si aici scrii cmd si in fereastra ce ti-a aparut, scrii systeminfo si dai enter, acum va cauta informatiile despre sistem si ti le va aratawinking sper ca am ajutat

| Pufuleti a răspuns:

Salut!

Probabil din cauza ca tu dai click pe shortcut de la my computer.
Intra in start, cauta my computer acolo si pune-l pe desktop. Asa ar trebui sa mearga.