Poti sa te tunzi scurt in trepte si eu aceleasi caracteristici si asa m-am tuns si; imi sta chiar foarte bine.
Buna.Eu zic sa-l mai filezi putin de la mijloc in jos si il lasi cu volum sus daca nu are, dar cred ca are din moment ce e des. O sa stea bine dupa aia. Din lungime nu stiu daca se merita sa iei, dar ar arata bine pana putin mai jos de umeri sau chiar pe umeri, cu putin volum ( ca si cum ar fi tapat, insa nu e nevoie decat de putin fixativ sau ceara de par sau spuma si il infoi cu mana doar)si filat de la nivelul urechilor spre varfuri ca ai zis ca e foarte des.Si daca e mai scurt iti permite sa-l si indrepti intr-un timp mai scurt si o sa-ti si placa cum arata pe urma. Oricum, trebuie filat, adica rarit. Cand mergi la coafor o sa stie don`soara respectiva mai bine si sa vezi ca parul tau o sa fie chiar placut. Dar, totusi, nu ne-ai spus cat de ondulat e parul tau. E spre cret sau doar bucle legere? Ca daca e spre cret trebuie filat mai mult. Dar stie coafeza mai bine ce trebuie facut...