Perversa si rea e my bine asa asta e lumea asta e viata e my bine sa ai sange rece si sa nu pui suflet rece si sa nu pui la suflet tot c s petrece."
viata e ca o telenovela…numAi ca e live….e ca pE scena…esti actorul principal…iN rolul pRincipal…chiAr daca piEsa ti sE pare uN cosmar!
Ia da`i fata mea de jurattt...De cnee are dragg ?Pentru cnee a facut noptilee zilee.Pentruu mnee.Sauuu.Pentru tinee?
Ridic spranceana cand vad cucoana . etalata`n aere de Dolce & Gabanna
Nu sta pe ganduri,spune`le verde`n fata ca n`ai nevoie de cei care te fura in viatsa
Fata Buna pOate sa Devine Repede Rea` Asa ca date`n Sange sh` nu te mai Baga atat in viatSa mea
Tine minte stii prea bine` Ca privirea mea nu minte!De azi am un singur scop! Sa pun fericirea mea pe primul loc!"
Spun tot ce`mi trece prin cap Petrec, fac tot ce vreau spune`mi U secrete noi! chiar crezi ca-mi pasa?iubesc,zambesc din nou e tot ce conteaza
Te pot ucide cu cuvinte, Te pot face sa-ti iesi din minte… Te pot ucide cu o singura privire Si, în acelasi timp, sa râd fara oprire….
.Baby,ea nu te vrea pentru ca o iubesti,ea te vrea pentru ca ii soptesti: iti fac palat in Bucuresti,cand o sa mai cresti
extraordinara si de ce nu ? Pentru unii poate sunt superficiala . m-am saturat sa ma criticatsi intr`una . acum e timpul sa va tineti dreaquu` gura
Fi desteapta ! Ca asa e bine. Zi ca ei si fa ca tine . Ma gandesc la ce nu e permis, la ce e interzis. La ce numesc eu vis
e greu cum ***` sa nu fie ? cand pentru cei mai multi cunoscuti viata e doar o tragedie . .si mie ,si tie ,ti s`a intamplat la fel . . .ingeru` nostru pazitor creca` doarme pe el !
asa ca lasa-i pe altii sa faca ce vor . . incearca tu de azi sa`ti construiesti un viitor .
Si ma gandesc si sper si am ambitia mea,chiar daca pic,ma ridic si nu voi renunta
Aroganta si indiferenta din fire.pentru ca mi s-a dat viata, nu si instructiuni de folosire
Priveshte Ma Cu Ura Sau Poate Cu Mandrie Dar Eu Itzi Zambesc Mereu Cu Aceeashi Simpatie
Ma simt pierduta intr-o lume mare… ma simt tentata sa calc totul in picioare."
Tine minte de unde ai plecat.Tine minte cine nu te-a tradat.Invata sa simti cine nu te minte. Scuteste-te singur de cuvinte.Ai sa vezi ca o sa-ti prinda bine. Cat sti cine e langa tine
Nu mai pune tu atatea sentimente din prima.Ca in scurt timp te lasa la pamant.mai rau ca herOina
Crezi ca imi pasa ce ai?…Oricum nu te respect, ai un ambalaj misto dar continutul e infect…Vrei sa pari un dur, un rau, pe mine nu ma sperii.Iei tseapa de la mine cum ia tom de la jerry
Uita putsin d` prezent sh priveste`n trekt ! Aminteste`tsi cne a f0st langa tne la`nceput
Crezi ca ma ai la degetu` mic.sa moara mata` de nu stiu prea bine sa profit
Fraiere.e prea papusa chiar sh fara toc sau fusta
Nu mi-am atribuit un rol care sa le placa...Mereu cand am fost trista am zis ca o sa treaca!
http://sweety-things.weebly.com/
Sonmoroase profesoare,
Pe la clase se aduuna,
Se ascund dupa catedra
Noapte buna!
Si elevii toti suspina,
Catalogul negru tace,
Chiar si creta de pe tabla.
Somu-si face.
Iese un elev la tabla,
Printre cifre sa se-ncurce,
Fie-ti zecele aproape,
Lasa proful sa se culce.
Peste-a fizicii probleme,
Elevul sterge tabla luna.
Totu-i vis si armonie,
Cand se suna
Bea suc de fructe,
Suc de fructe inseamna sanatate,
Sanatate inseamna sport,
Sport inseamna faima,
Faima inseamna bani,
Banii inseamna femei,
Femei inseamna dragoste,
Dragostea inseamna SIDA,
SIDA inseamna moarte,
Deci nu mai bea suc de fructe!
Te iubesc. am scris pe zapada.dar razele soarelui vor sterge aceste cuvinte. Te iubesc am scris pe plaja. dar un val obraznic... v-a lua cu el in adancuri aceste 2 cuv.ESTE SCRIS TE IUBESC IN INIMA MEA SI DE ACOLO NIMENI NICIODATA, NICIODATA NU V-A PUTEA SA LE STEARGA. pentru ca te iubesc. si o sa te iubesc cat voi exista
A-nceput de ieri sa cada
Cate un elev pe strada
Si mai cad in continuare
De a tezelor teroare.
Ca au profa la romana
O vaca nebuna,
Si la mate un mistret,
O clasa ca un cotet.
La fizica si chimie,
Cate-o sperietoare vie,
Numa trei stiu ca sa puna
Si sa urle pan la luna.
La istorie, ce sa faci,
Profa te scoate din draci,
Ca la teze si lucrari
Da note la ?domnitori?
Iara aia de geografie,
Dobitoaca de cand se stie.
La civica un magar,
Vanzator la aprozar,
Vine ca sa ne invete
Ca-n guvern sunt numa zdrente.
La muzica un tembel,
Canta numa pentru el,
La desen o sclerozata,
Vrea doar opere de arta.
La latina au o ciuma,
Mananca doar matraguna,
Se uita la tine-o data
Ai cosmaruri viata toata.
Nu mai sunt moticiclete
Nu mai vin baieti la fete
Iata moda s-a schimbat
Vine fata la baiat
Sunt un EMO depravat
Am o freza de rahat
Seman cu-n extraterestru
Si la plans eu sunt maestru
Eu vreau sa ma sinucid
Ca la minte nu-s lucid
Lumea spune ca sunt varza
Da mereu am vrut sa fiu barza
In oras eu ies machiat
Sa arat ca un stricat
In roz ma imbrac mereu
Sunt o fata, sa mor eu
Acum vreau sa va cant ceva
Si va spun e prea belea
„i love to cry
i wanna die
my veins i’m gonna cut
i swear , and i am a slut"
Hai pa eu tre sa plec
Am intalnire cu iubita pe net
Defapt e un iubitel
Si eu ube mult la el
(DUPA CATEVA MINUTE)
Vai pe net n-a mai intrat
Mi se pare c-a plecat
Nesimtitu ma-nselat
Vreau sa mor, sunt un rahat!
Mi-am creat aceasta lume a mea ca n`am eu vina ca`i naspha asta in care m`am naskut .
Minte,, lumea minte . lumea asta minte . toata lumea minte . si tu vrei sa fi cuminte ?
Respectul il castigi cu timpul . si din respect eu ma pish pe tine
-Iar el mereu va spune` . Tu m`ai inselat . Iar eu` voi raspunde . Tu m`ai provocat` !
O sa`tsi fi greu fara ea, fara princess a ta
Shi nu putea pune punct orice s`ar fi intamplat, tsinea prea mult la ea, o iubea cu adevarat !
ingerash in aparentza dracushor in esentza
Tu plangi! Mie`mi vine sa rad E neplacut si te simt cand ma`njuri in gand Ce sa-i fac eu?! Asta`i firea! Doar nu credeai ca`n viata te`nseala doar privirea?!?
Ti-a venit taxiul du-te pe drumul tau ca tie nu tie bine decat cand mi-e mie rau.
-Voi ramâne aceeasi fata cuminte cu un zâmbet usor ironic care ascunde multe.
Realitatea bate si platoul de filmare...viata e frumoasa si fara efecte speciale!
Simpla mea prezenta poate fi fatala uneori Stiu cat ma adorati asta e.ma suportati
Defectele mele, sunt calitatile tale
Nu vrem fraieri care nu stiu ce sa faca
Ce?nu ti'am sp? astea cuminti s'au dus
As vrea sa fiu un fulg de nea:X chiar daca as trai numai o zi.macar as fi fericita iar apoi as putea muri linistita
Sh pentru ca am fetele langa mine.nu mai am nevoie de tine[:X](
sin nosotros no hay paraíso :X
Tipul de fata care te vrea,dar nu are nevoie de tine
Fraiere.e prea papusa chiar sh fara toc sau fusta
Cn il usuca pe tati de bani? E pustoiaca lui de 16 ani[:X]
Sunt multe ca ele...dar nu toate stralucesc[:X]
'Buna rau!'.asta era in generala acum e fata de liceu,sh e dementsiala!
Discoteca toata,se uita cum arata le'ar vrea o data...sa le vada la treaba!
Te vad in fataEsti ca o zdreanta Eu cresc in inaltime...tu ramai pitic de casa!Auzi multh blah.blah.stii numai blah.blah vezi numai blah.blah.crezi numai blah.blah
Dar asta mica promite cica,ca va fi cea mai buna gagica de astazi!
Prietenii sunt acele fiinte care sunt mereu alaturi de tine,nu doar atunci cand isi amintesc:X
Suntem copii, de acum vom fi... Plini de uimire, plini de iubire[:X]
She’s so sexy, she’s so hot Every night she’s breaking your heart
Sh orice ar fi...asa-s prietenii...sh asa vom fi mereu
Dc cand te intrb ''dc?'' ma intrebi dc te intreb ''dc?''?
Azi n-am chef sa fac nimic,nimic ...si gataa! se poarta vara asta:X
Dar sageata lui Cupidon inca doare Separarea in departare, lasa sufletul pustiu, stiu!Impac'te cu ea cat inca nu e prea tarziu
Crezi ca nu simt?Te uiti insistent la mine si nu'ti pasa ca te mint Iti doresti doar o privireVz in ochii mei iubire:X Adv! Dar nu e pentru tine!
Obsesia asta e de vreo luna...sh zici ca va sta bine impreuna
Pacat ca ignoram pe cei ce ne adora si ii adoram pe ce`i ce ne ignora...pacat ca iubim pe cei ce ne ranesc si ranim pe ce`i ce ne iubesc. .
singura diferenta dintre o fata si un Porsche este ca atunci cand distrugi o fata...tati nu te cearta!
In viata nu poti sa ai tot ce.ti doresti :p . Incearca sa zambesti , urmeaza sfatu' : Fii fericit,toate trec,ba da`le dracu'
Te gandesti mereu la criza? crezi ca viata e o tarfa ? scoate-te umpik din priza
1. Hai cu DND`u ca n-am chef de nimeni 2. DND in traducere pentru tine DO NOT DISTURB! 3. DNFD = DO NOT FUCKIN` DISTURB ME 4. DND si gata fara alte comentarii 5. Lasa-ma
Zambeste, chiar daca ai sa cazi, chiar daca soarele apune si azi.
Lumea asta te distruge, te induce in eroare, fura tot si apoi fuge, te raneste si te doare!
Dacã-ti atingi propriile teluri, vei gãsi prieteni falsi si dusmani adevãrati. Nu are importantã, tu realizeazã-le.
Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare.
Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc stiu clar de ce...
Ca indragostitii la inceput, iti aduci aminte cum era ? Inca de cand ne-am cunoscut, loc de cuvinte nu era .
Mi-am readus la loc zambetul pe care odata il credeam pierdut !
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu .
Un pesimist este cineva care, atunci când trebuie sa aleaga dintre doua rele, le alege pe amândoua.
Atunci cand crezi ca totul in viata e pustiu, inchide ochii, asculta bataia vantului ...
Incearca sa razi si tu de viata, nu lasa numai viata sa rada de tine.
Traieste in asa fel incat sa nu ti se observe prezenta, dar cand pleci din locul in care ai trait, sa ti se simta lipsa.
Si daca dragoste nu e, parca e bine, dormi linistit chiar daca o iei prin 5 masini straine, tine de tine pe unde umbli si cu cine.
Si ce usor e sa zambesti, cand ai incredere-n ceea ce esti .
Si maine e o zi...si maine voi zambi. Chiar daca mi-e greu.Voi zambi mereu.
De-ai privi adânc în ochii mei ai vedea ce-nsemni pentru mine. As renunta la toate pentru noi, nu pentru iubire.
Intotdeauna pregatita pentru raul care vine, intotdeauna fericita daca treaba merge bine.
Mereu cu zambetul pe buze, nu se streseaza, nu prea o intereseaza ce urmeaza.
Si poti sa-mi iei ce vrei cand am langa mine toti prietenii mei.
Toti avem probleme, conteaza cum le facem fata, nu le da prea multa importanta, n-ai decat o viata.
Multi cred ca pot gandi pentru noi. Dar noi nu inseamna mai multi. Noi inseamna doar 2 .
Nu ma crezi in stare? Nici o problema, nu ma cred nici eu! De aia fereste-te de ziua in care o sa prind tupeu!
Lumea vorbeste prostii ca sa te schimbe si te minte, numai tu poti vedea si dincolo de cuvinte.
Durerea te-a maturizat, te-a pus pe gânduri. Te-a înva?at sa cite?ti printre zâmbete ?i rânduri?tergi o lacrima dar nu po?i sa ?tergi amintiri.
Cautã acea persoanã care sã te facã sã zâmbesti ...e suficient un zâmbet ca sã se facã luminã într-o zi întunecatã!
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit!
Nu mai sunt ca la-nceput si asta te doare cel mai mult.
Cu timpul în?elegi ca doar cel care e capabil sa te iubeasca cu defectele tale, fara a pretinde sa te schimbe, î?i poate aduce toata fericirea pe care ?i-o dore?ti
?i stând în fa?a ta ma straduiesc sa nu clipesc, ca nu cumva o lacrima sa îmi curga încet pe obraz, ca nu cumva sa vezi ca sunt la necaz.
Si n-am sa uit. Cu ele am fost mereu si mi-au fost aproape cand dadeam de greu!
Ochisori caprui si privire cu subinteles.Buze dulci, par saten deja nu mai ai vers.
Si eu care speram. ca tu erai pentru mine cel mai potrivit Acum stiu, da stiu, ca doar m-ai mintit.
Vorbeste-ma pe la spate, voi fi plina de bucurie... Critica ta ma ajuta sa-mi indeplinesc visele... Invidia ta imi hraneste orgoliul.
Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinara.
Mai gandeste-te o data .Cum ar fi inima ta ,Atunci cand nu mai e ea ?!
Chiar daca stiu ca ma minte, prefer sa il cred decat sa simt ca il pierd...
Prietenii cei mai buni sunt cei dupa care nu poti pune virgula, doar punct!
Nu renunta nicicand la ceea ce-ti apartine,si nu permite altora sa renunte la tine...
Sunt o fata care stie ce vrea . Nu am pe nimeni si mi-e bine asa! Imi place viata nu ma poti judeca, nu trebuie sa-ti scriu vreun raport pe unde umblu, s-au cand ma intorc!
Este atat de schimbata! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie vreodata!
Desi traim si luptam împreuna, fiecare moare singur…
Pentru mine sunt niste amintiri care vesnic o sa doara . Pentru tine e o simpla poveste de seara...
Tu mi-ai gresit, eu ti-am gresit . Unul pe altul noi ne-am mintit ! Si de-ai regreta cu adevarat Iarta-ma ca si eu te-am iertat !
• "Nici o floare nu infloreste pana nu este udata,nici o fata nu iubeste pana nu e sarutata"
• "un zambet inocent…pentru o iubire nevinovata"
• "Asha gandesc baietzi ca s`o duci in viata bine.: Sa ai bani`, Sa ai masina` si `Fete langa tine"
• "Daca pentru un moment ai crezut ca o vei distruge, uite`o! Dupa putin timp, zambeste. "
• "Frumusetea nu se masoara….ea se apreciaza din vedere"
• "Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria ta valoare"
• "Asa a fost mereu si nu se va schimba ceva, pentru ca nu au o viata-a lor, stau s-o comenteze pe-a mea; dar eu ma amuz si nici nu stiti cat ma bucur ca ei sunt soricei in ochii mei"
• "realitatea bate si platoul de filmare.viata e frumoasa si fara efecte speciale;X"
• "Nu eXiSta vIsE d0aR plAnuRi pE tErmEn luNG…Nu eXisTa spEranTZa d0aR v0inTZa bInE puSA lA puNcT…Nu eXiSta m0tiVe d0aR iNtRebAri fArA rAsPuNs
• doolce si fina…papusha de vitrina… Senzatia e unica, doza de risc e mica, viciul meu implica doar placere si dependentza psihica…"
• "Nu am krezut niciodata in filme…cele mai mari pretentii le’am avut de la mine"
• "sunt un exemplar rar.gata sa dispar…Dar…am sa mai stau….sa tin fraierii pe jar
• "Te pot ucide cu cuvinte, Te pot face sa-ti iesi din minte… Te pot ucide cu o singura privire Si, în acelasi timp, sa râd fara oprire…."
• FeTeLe puN meReu pasiuNe in ceEa ce faC"
• Viitorul e trecutul la prezent….dar trecutul ramane trecut caci prezentul stii sigur ca va schimvba un viitor care a fost deja… "
• » " Spuneti ca nu m-a suportati dar v-a uitati la mine de parca mi-ati fi fani… ""
• Am microfonu’ deschis’ negativu pe disc prea tare ritmul e bun, va pun fortat in miscare revendicand scena de la prima strigare…
• » " Se vede clar pe fata ta…ca ma placi si ca m-ai vrea…ti-ar da botu` taratura…mergi inchis si taci din gura! "
• Daca nu ne pasa de viitor, nici viitorului nu-i va pasa de noi… "
• " Cearta-ti prietenul in ascuns si lauda-l in public! "
• Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca stii care jumatate! "
• ""Ai avut vreodata in viata ta,o fata pe care sa o visezi si noaptea…sa nu`ti imaginez i viata fara ea.si sa te doara in cot de alta? :X"
• Are o aura ce te-atrage, Stie ca o placi, de-aia nu te lasa-n pace
• Sunt fitzoasa cat se poate .Tupeista pan’ la moarte .Indragita sh’ stilata…Asta-I fatha adevarata
• "Poate am aere’n cap.asta e doar problema mea.nu poti sa ma suporti.asta e doar problema ta…nu ma cunosti…nu mai comenta.ai grija d viata ta…nu d a mea "
• suntem fete ^^ALINTATE^^pe baietzi ii dam pe spate suntem fete frumusele fara ^^FITZE^^ si ^^REBELE^^||"
• "Viata e scurta…incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat si nu regreta nimic care te face sa zambesti…"
?Niciodata Plina De Mine…Intotdeauna Satula De Voi"
• defecTele meLe sunT caliTatziLe taLe"
• Nu te baza pe faptul ca esti totul pentru mine.K acel tot poate deveni nimic:*][
• Am prea multe defecte in fata celor kre se cred perfecte
• IUBESHTE SARUTA IARTA caci asta'i cea mai frumoasa arta:X
• "Ma copiezi . si ?! Ce-ai rezolvath`. O papusa cu o zdreantza e greu de egalat "
• Mereu vei cauta` la O alta ea`. ceea` ce` adorai la mine
• "•Fa-ti prieteni noi dar nu-i uita pe cei vechi!Ei au fost langa tine cand nu stiai de unde sa incepi!•"
• Orice ni se va intampla , meReu vom fi in picioaRe .
Suntem gaTa sa va dam pesTe nas Fara nicio ezitaRe.
? <
• "ma CrEzi O fIguranTa… tIpa imporTanta dar Te Inseli prea Tare aparentzelE inselaTore
• "exTrem de simpLa si exTrem de cLara! dar pot fi si exTrem de caLma si exTrem de vuLgara!
• sa poTi sa fii aceEasi cand toTul e schimbat...sa poTi sa fii indiferenTa cand toTul te-a marcaT[;x]…""
• Privire de gheata, te vad ca’n ceata, privesc si tac stiu ce’tzi trece prin cap , stiu deja ce gandesti din barfe vorbesti, nu te mai amagii ca te vei ranii"
• "n`aveam pLanuri facuTe… erau d0ar idei pierduTe…si-aI spuS ca pLeCi…si ti-am spuS ironiC duThe`"
• ma respecTsi.te respecT`.ma iei cu vrajeaLa`.te iaU cu vrajeaLa`.ma aTaci.ma apar. ma urasTi.eu nu te urasC.dc?penTru ca ceea ce pe tine te caraCterizeaza`.pe mine nu ma defineste
• Ea e Barbie ,altele vor s’o imite …La cat e de scumpa nu prea isi pot permite…Ea nu tine cont de moda o arde cum simte.Ea se imbraca cu stil ,iar stilul nu minte . Ea nu vorbeste atunci cand trebuie sa asculte.Ea nu renunta atunci cand sunt multe probleme
• am un sufleT de cOpil ce refuza sa creasCa.mi`e egal cu 0 tot ce zice lumea asTa prOasta` !"
• Stiu cand sa rad, cand sa fiu suparata, cand in ochii tai sa fiu… cea mai importanta fata.
• ea e faTa pe care ai ranit`O canD ai plecaT…este sinGura care te-a iubiT cu aDevaraT.ea nu e de vina ca inTre voi s`a terminaT . "sa ai grija de tine "ia zis canD a plecaT!
• Nu sunt perfecta … nici nu vreau … nici nu pot!Nu vreau sa fac frumos cand stiu ca n.are rost!Sunt incapatanata si imi place asa cum sunt si daca nu.ti place eu n.am sa plang."
• Baietii` au balansul lor fenomenal . Dar intotdeauna feteLe au rolul principal "
• Fetele n.au defect,doar un machiaj perfect :
• \Am ramas aceeasi Fata de care stiai si-atunci``.Dar acum nu mai sunt Papusa pe care, când n-o vrei.`o arunci`;-j
• "You never know When the pain and heartbreacasa over Have to let go The innocence is gone !"
• Nu te înteleg, chiar ai vrea /Sa-ti apartin/Sa ma molesesc când te vad, /Sa nu-mi revin/Sa cersesc mereu ceea ce Cândva eu aveam/Cât de mult noi ne iubeam…/
• E vina mea, c-am vrut sa iubesc
E vina mea, ca n-am vrut sa te ranesc
E vina mea, c-am încercat sa traiesc
Vise ce ieri s-au pierdut
• Orice baiat cand ma vede se pierde in 3 secunde. Si`l aud zicand in soapta "Doamne ce bine arata"
• Prostii stau si`mi bat in geam…nu aud am termopan
• Prietenii falsi vin si pleaca . Dusmanii ramin si se acumuleaza.
• Ca sa intelegi ca esti prost trb totusi sa`ti mearga mintea .
.si.
Si de'ar fi sa mor sa ma mai nasc odata acelasi drum acelasi om aceeasi viata
Poate ca m`am schimbat. Poate m`am saturat. Poate nu vreau sa aud. Poate mi`e de ajuns. Poate ce`a fost. Sa Dus!"
"si,sunt constienta ca nu am fkt bine,dar orgoliul meu.a fost mai presus de iubire".si cam atatea,astea le am eu in pc.sper ca ti-am fost de ajutor.
Las in spate amintiri ce dor,n-am nevoie de aripi sa zbor
... iar cateodata nu`mi permit s`arat cat de mult ma doare
Ceea ce obtsin usor. n`are nicio val0are.
Stelele nu cauta sa fie faimoase, ele doar stralucesc ...
n-ai sa schimbi nimic din ce nu se poate sterge.
Hai sun-o tu, spune.i ca ti-e gol sufletu . ca atunci cand a plecat a luat cu ea totu !
E felul tau de a fi, sa ma faci sa te iert mereu
Si chiar iti multumesc . Ca m-ai facut sa vad ca nu esti ce-mi doresc !
Nu plange dupa un baiat. Lasa`l pe el sa planga dupa tine. Ca fetele ofera si iarta. Da` baietii primesc si uita.
Nimeni n-o sa iti explice ce e Dragostea...Asta singur intr-o zi de vara-o vei afla.
Zambetu` meu e din nou colorat. Am trecut peste tot ce mi s`a intamplat.
• Dã-mi shansa sã fac tot ce ieri n-am fãcut . îmi pare rãu, n-am pretsuit si . am pierdut.
tHe soUnd of miSSing yOu. ='(
Priveste ceru`. uita de belele. eu am plecat cu gandu` la tine. nu la ele.
Orgoliul se afla în noi ca o forta a raului.
Apoi a venit ea si te-a iubit cu ochii ei frumosi de fata rea !
Nu te îngrijora daca un baiat îti spune "te sun eu" si nu suna. Poti sa fii sigura ca n-a uitat,nu ti-a pierdut numarul,n-a murit. Pur si simplu n-a vrut sa te sune !
În continuare te tin aproape ca la început.
Daca l-as putea avea în fata timp de o secunda pe cel caruia îi daruiam toate lacrimile mele în urma cu ceva timp, nu as putea sa îi spun decât: M-am vindecat de tine !
Acum ecoul tau îti spune asa : chiar daca ai puterea sa ascunzi ti-e dor de ea !
El s-a apropiat de ea, si-a bagat mâna în parul ei de la ceafa, a izbit-o de usa, apoi a sarutat-o pe coltul gurii.
Dintre toate pustoaicele eu ti-am mâncat zilele !
Pierduta în bratele lui. ce acum nu ma mai înconjoara
Iti e dor de mine, am dreptate ? Pentru ca atunci când ai fost cu mine,am trecut prin toate !
Uita-te în ochii mei si adu-ti aminte ce iubesti.
Plangi, te distrugi, vrei sa fugi, si te doare.
Vreau s-o vad zambind,urland de fericire.
Ca impreuna trecem peste tot. Ca o prietenie trece si prin FOC.
Ma alinta,ma rasfata cat se poate.
Numele tau este scris pe fiecare lacrima...
C ' te uiti mah asa ? Obisnuiestte-te ca d aCum nu mai sntt` a Ta !
Inca te uiti la poze, de mult facute. Si realizezi ca-s doar amintiri pierdute
Nu renunta niciodata la iubirea ce`ti apartine,si nu permite altora sa renunte la tine
ma vrei inapoi?eu nu.nu miza pe faptul ca odata m-ai facut sa plang.am mai crescut...:
Razbunarea nu-mi aduce satisfactii, insa indiferenta ti-o daruesc cu multa dragoste!
Intr-o zi ma vei cauta in fiecare "ea"asta daca nu o faci deja
Gandeste-te la mine ca la ceva ce ai avut, Ceva ce insa n-ai pierdut; dar a trecut, Pentru ca inapoi nu mai vin. Nu merge
Avem povestea speciala din viata asta banala, gramu de suspans necesar pentru a iesi din impas!
Zambet fals.Privire plina de ura.Cuvinte aruncate`n vant. Minciuna ! Si toate fara nici un motiv ! Am gresit din nou.Am Oferit dragoste , Unde trebuia sa ofer indiferentza
.Atunci când nu stie ce simte.atunci când greseste si minte.ofera-i doar dragostea ta atunci are mai mare nevoie de ea. !
Au fost zile si nopti, au fost tigari si sticle, Au fost poze si lacrimi si diverse tentative
Tot ce vrei sa-mi spui...
Spun ochii tai caprui
Buna.Uite un site:
Http://annamarya15.wordpress.com/statusurix/pareri/
Aici ai status de toate felurile;)
Sper ca te-am ajutat!
1.Hai sa lasam ambitiile si copilariile .noaptea asta hai sa ardem sentimentele.[]`24`dec`2011
2.Eu sunt aceea care intra-n gandul tau, care-ti spune ceas de ceas, tot ce-i bine, tot ce-i rau >, ce te face sa-ntelegi ceea ce tu vrei sa fii.`25`dec`2011
3.Si chiar de`am sa te vad cu altele.Stiu ca tot pe mine ma vrei sa-ti port numele []`26`dec`2011
4.Pozele se sterg dar amintirile raman ca un foc de artificii care se transforma in scrum `27`dec`2011
5.Orice fata are langa ea baiatul care si`l doreste .dar numai o fata inteligenta are langa ea baiatul pe care altele si`l doresc =p~.28`dec`2011
6.Cand o usa se deschide se inchid cele din spate amintiri devin fragmente ce in timp sunt uitate.`29`dec`2011
7.Zambeste celor ce te urasc …sa simta ura ta …Zambeste celor pe care ii iubesti …sa simta dragostea ta ….Iar daca vreodata cei pe care ii iubesti te vor trada . zambeste sa simta indiferenta ta.`30`dec`2011
8.Eu te-as iubi daca ai fi tu insuti mereu, pastreaza fitele pentru fetitele naive de la liceu :X31`dec`2011
9.Iubeste`ma atunci cand o merit cel mai putin, atunci am nevoie cel mai mult.01`ian`2012
10.Cand o vei imbratisa te va durea , pentru ca in ochii ei se va reflecta doar imaginea mea.stai linistit, nu ma ranesti, chiar ma amuza cat de putin gandesti `2`ian`2012(dsp)
11.Te-am vrut mult de tot , dar acum nu te mai vreau ... Daca o sa ma chemi inapoi, n-o sa alerg [-x, o sa stau.`3`ian`2012
12.O sa treaca luni de zile.si ani intregi ...si doar timpul o sa te faca sa-ntelegi .o sa-ti dai seama cat ai gresit .dar va fi prea tarziu ...eu langa tine nu o sa mai fiu. `4`ian`2012
13.Si intr-o clipa ochii mei ingheata lasand in urma doar tacere .a fost un vis ce mi-a facut placere .5`ian`2012
14.Cand iti va fi greu in viata , sa ai incredere in ea , daca te-au parasit prietenii, ea ramane in viata ta > care seamana cu ea.`7`ian`2012(plc)
16.M'ai atras cum ai stiut numai tu • Si'am ramas doar a ta cu sufletul • M'ai atras cum nu a facut'o altcineva • Si de atunci locul tau e in inima mea •`8`ian`2012
17.Incerc sa'mi ascund lacrimile ce curg de ceva vreme , incerc sa par omul vesel \ si lipsit de probleme incerc sa par omul plin de viata.`9`ian`2012
18.De azi si-n totdeauna prieteni voi avea la greu si la bine mereu langa mine orice s-ar intampla `10`ian`2012`
Stie sa`mi fie prietena fara sa fi facut cursuri speciale!
Noii`2`am`facuut`un`legamant` Cat`voom`traii`pe`pamanth`
Nimenii`sa`nu`ne`desparthaa` Nikiodataa`niciodata
Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare...
Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat
Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile
Ea E Langa Mine Cand Problemele Sunt Multe. Si Tot Ea E Singura Care Are Rabdare Sa Ma Asculte. Te Iubesc Si Punct!
dar sunt un demon ce plange.
Tu esti singurul care crede ca sunt un inger.iar pentru tine lacrimile mele vor curgeAsa ca ingerul meu nu mai suferi langa tine nu poT fi <
Poate tu crezi ca ma un suflet de inger.dar de fapt eu am un suflet de demon ce plange. Plange dupa dragostea ta < ca tu esti singurl care poate darui asta
Imi doresc o singura sansa.chiar daca distanta ne separa
Si poate ca nu sunt ce-ai visat. poate ca nu sunt demonul pe care'l cautai
Dar tu esti ingerul pe care l`am visat.inca nu ti am aratat cine sunt cu adevarat.
INsa in ochii tai sunt un inger care sufletului lui inca plange
Dar. de fapt sunt un demon care cauta un inger ca tine.
un demon care vrea sa fie langa tine sa te ajute in clipe de suferinta
si chiar daca nu sunt ingerul visat.ma voi stradui sa par demonul nevinovat! <
Care iti poate arta dragostea adevarata... dragostea aia de mult uitata<
Si sa stii demonul din mine se gandeste la tine <
1.Te urmăresc de ceva timp… Şi tu n-ai nici cea mai mică idee…
2.Vei ştii cândva, Într-o zi o să şîţi spun şi-atunci vei afla`Că tot ce vreau`E un milion de zâmbete să îţi dau…
3.Îmi amintesc de parc-a fost ieri, `Ai venit pe strada mea ca o ploaie de nicăieri
4.Si`visai la o viaţă întreagă numai cu ea…
5.Este clar… E mai mult ca un crush,`O vezi în vis şi în orice femeie de prin oraş,
6.Te privesc aşteptând chiar `acum iar în gând`Îti repeti că nu suporti să vezi o fată plângând…`…
7.Eu vreau o şansă şi îţi promit că-n viitor`O să uiţi ce-nseamnă să-ţi fie dor…
8.E momentul să zâmbeşti din nou...şi eu la fel…
9. Sper sa poti candva sa uiti de mine`Sa uiti ca am trecut prin viata ta`Tu meriti mai mult, eu nu-s de tine:-
"Mi-e dor sa pot sa nu-mi mai fie dor de tine."
" Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger! "
"Last night I asked my angel to watch over you. But it came early. I asked him why. He smiled and told me that an angel does not keep another angel!"
"You are one in a millio:*"
"Sentimentele nu pot fi puse pe balanta
Nu ne poate desparti nicio distanta
Suntem suflete pereche mereu in zbor
Am nevoie de tine ingerul meu pazitor."
"Inchide ochii pentru o secunda
Asculta in inima mea cum dorul ma inunda
Permite gandului meu in suflet sa-ti patrunda
Cat de mult te iubesc o sa-ti raspunda."
"Sunt singura si ingandurata
Sunt plecata,sunt departe
Nu m-am schimbat,nu te-am uitat
Cu gandul la tine sufletul imi arde."
Intr-o zi se intalnesc DRAGOSTEA si PRIETENIA.DRAGOSTEA intreaba PRIETENIA: daca eu exist tu ce rost mai ai?PRIETENIA raspunde: ca sa aduc un zambet acolo unde tu ai lasat o lacrima
Sa te schimb cu altcineva nu pot caci la tine imi place tot ce nu suport
Invatz sa inving lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare .
Se iarta, dar nu se uita lucrurile ce dor .
Daca ai stii cum m-am simtit de fericita
Cand mi-ai zambit, nu pot uita.:<
Uneori am nevoie de dragoste, alteori de singuratate, uneori de zi, alteori de noapte, uneori de frig, alteori de caldura, dar intotdeauna am nevoie de TINE
A-ti fi frica de dragoste inseamna a-ti fi frica de viata, iar cand iti este frica de viata esti pe trei sferturi mort.
Cum e cand persoana iubita te ignora, cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plange dar n-ai ce-i face! iti vine sa urli dar te abtii, taci, plangi.
Am invatat sa visez. dar in acelasi timp invatz sa-mi tin ochii deschisi. realitatea nu este asa frumoasa cum vreau eu .dar o accept asa cum e.
Toate trec, aşa se spune . Dar nimic nu trece fără să lase urme .
As da tot doar ca zambetul de pe buze sa nu-ti dispara!
Sunt o mie de ganduri ce ma`ntorc la tine mereu fara tine e pustiu in sufletul meu|~
Aş putea să renunţ la tot dar la tine nu pot!
Fericirea nu e o destinatie, e un mod de a trai! Fericirea e atunci cand intre 2 aripi incap 2 inimi
Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi.
Nu stiu daca reusesc dar cateodata raman zambind, gandindu-ma ca vreodata o sa fie chiar asa...noi doi :X
Imbracat in zambete aproape orice om e fals, am crezut in ochii sinceri si, da, m-am ars .
~Te vad , dar nu-mi ajunge doar noaptea in vis...Ai cheia ce deschide un suflet inchis!~
Amintirile raman indiferent de ce.ar urma.
Tot ce'i adevarat vine putin cate putin
Vorbe spuse fara rost au stricat tot ce a fost frumos .
Nimeni nu-mi poate fura zambetul care-mi apare cand ma gandesc la tine:*
E atat de simplu,da' lucrurile cele mai simple sunt cele mai grele.
Nici daca s-ar putea , eu nu te-as schimba !
Dragostea este ca un zâmbet, niciodata nu are valoare daca n-o daruiesti.
Ai ramas in mintea mea...nu te pot scoate nici sa vreau.
In iubire nu asculta sfaturile altora ,fa cum te indeamna inima!
Dragostea nu este numai flori, zambete, iubire, ci inseamna si lacrimi, dorinta, pasiune si de aceea putini au privilegiul de a-i descoperi puterea...
Nu există fericire de care să-ţi aminteşti fără tristeţe
Nici daca s-ar putea , eu nu te-as schimba caci la tine-mi place tot ce nu suport!
Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie.altora s`ar putea sa nu le pese.
Clipele trec prea repede si
Soaptele dor mai mult cand vad ca
Visele te-au adus si te vor inapoi
Zambeste azi, maine poate fi mai rau ! Traieste clipa, nu stii niciodata cand poate fi ultima
Erai pe primul loc, niciodata sa nu uiti, ca pentru tine am renuntat la multe si la multi
O să ramână amintiri blocate în ochii mei goi . Că se`nvarte ceasul si nimeni nu`l va da inapoi
De-ai privi adanc in ochii mei ai vedea ce insemni pentru mine
Acum mă uit pe geam şi zâmbesc . Că-s totuşi amintiri frumoase în care inca mă regăsesc
Pot sa uit cuvintele pe care mi le-ai spus, pot sa uit chiar si lucrurile pe care mi le-ai facut, dar nu pot sa vindec sentimentele pe care le-ai ranit
Iar dacă voi reuşii vreodată să pot iubi pe altcineva ca pe tine, îţi jur că nu voi uita niciodată că ai fost totul pentru mine
Cate lacrimi am varsat,cat am plans si am oftat .
Dragostea e ca o clepsidra, cand ti-se umple inima,ti se goleste creierul
Am invatat sa plang cu zambetul pe buze
Si pur si simplu raman fara cuvinte.ma uit peste poze.si'mi aduc aminte
Ce frumosi sunt ochii tai verzi, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproap
Nu judeca pe cineva pentru ceea ce este azi…incearca sa vezi ce poate deveni maine
Indiferenta ta, raneste sufletul altora…
Incerc sa ascund calvaru numit depresie si zambesc fals doar ptr buna impresie.
Tristetea trece, lacrimile se usuca, rana se vindeca, raul se uita , dar acum le simt pe toate, odata cu ele trec si eu…
Ai fost, esti, vei fi totul pentru mine, chiar daca pare imposibil eu tot o sa te iubesc enorm
As vrea sa pot da timpul inapoi … sa intorc clepsidra si sa te pot privi din nou in ochi sa sa-ti spun cat te iubesc!
●Am ganduri interzise, dar imi sunt permise nu mai sunt cum eram, acum zambesc, atunci plangeam`●
o lacrima n-as mai varsa.nu vreau sa vezi durerea mea.tot ce-a fost ca un parfum.tu ai prefecut in scrum. eu te port mereu in gand.mai da-mi tu lacrimi sa plang
Iubirea are preţ pentru cel ce o dă. Cel mai adesea ea nu înseamnă nimic pentru cel căruia îi este dată.
nu asa se termina toate povestile de iubire? unul pleaca,celalalt ramane.ramane prins in trecut,blocat intr-o iluzie pe care el o numeste "poveste de iubire"
Cea mai mare frumusete este cea invizibila pentru ochi, dar vizibila pentru inima.
Prima dragoste nu, nu se uita niciodata,". pentru ca mereu . vom avea ceva pus deoparte pentru prima persoana care ne-a patruns in inima si ne-a facut sa simtim...Si nu se uita mai ales cand acea persoana tot vine si pleaca din viata ta.
Amintirea este singurul cuvant care ne leaga,Singurul care a trait cu noi,Singurul moment din viata care nu va muri.
Stiu Ca'mi V'a Fi Greu`! D'ai Mult Mai Bine'asa`! IL Voi Iubi Mereu Si N'am Sa'l Pot Uita...E Prima Dragoste, Poate Si Ultima`!:X
Trenul a plecat si se scurge pe sine… adio speranta, macat tu sa traiesti bine!
Nu am sentimente, nu mai am lacrimi.
Persoana care te face să te simţi bine poate fi tocmai aceea care ar fi in stare sa te faca sa te simti mai rau.
Traieste pentru cine te iubeste, infrunta-i pe cei care te provoaca si ignora-i pe cei care nu te baga in seama.
Cei pe care-i iubim mai mult sunt de obicei aceia care ne ranesc cel mai mult.
Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
Soarta imi pune mereu bete-n roate ,caci cei pe care ii iubesc nu-mi sunt aproape
Tu sufletul mi l-ai aprins
Eşti baiatul visurilor mele
Iar dacă eşti ce am pretins,
Un semn să-mi dai că eşti în ele
Bogat sau sărac dacă eşti,
Exişti doar pentru mine
Să-mi dai cea mai frumoasă dintre veşti
Că sunt şi eu în inimă la tine
Te urasc pentru ca nu poth spune ce simth pentru tine :X...Te urasc pentru ca nu vreau sa iti cer mai mult decat o clipa de nebunie.Te urasc pentru ca nu poth sa iti spun ca te iubesc.:*:X
Inspira Mult Talent, In Privire are Magnet.Cum ai Putea sa Nu'i Vorbesti? Ochii aia verzi sa Nu'i Iubesti
Visele nu ţi le dau, nu mi le poţi lua, să visez e lumea mea…:X
Şi mă gândesc la ce nu e permis . La ce e interzis . La ce eu numesc : vis !
Ai un mod de a veni usor la mine Si cand iei , iei tot ce e mai bun din mine
• Schimba tot raul in bine,ca si eu m`am schimbat pentru tine!
nu-tzi incredinta visele in mainile celor ce le-ar putea distruge,
mai bine lasa-le inchise-n tine,
acolo nimeni nu le poate frange!
•Stiu ca ii datorez atat de multe, Ca uneori imi schimba viata`n cateva secunde.
•Iti amintesti cand mi-ai zis ca nu o sa fii in stare sa`mi faci rau?!Ai fost!
•Iti spun pentru a mia oara , fiecare zi cu tine este extrordinara !
• Nu ştii când totul e de vis, căci totul se duce când luminile s-au stins.
Niciodată să nu înlocuieşti un suflet bun cu un chip frumos
I will never regret you or say that I wish I'd never met you, because once upon a time you were exactly what I needed.
On the first page of our story, the future looked so bright .
Ma indragostesc ca toata lumea...Dar iubesc in felul Meu
Alege sa iubesti si iubeste ce ai ales.
Te rog sa zambesti si sa-ti amintesti ca fluturii traiesc doar o zi pe pamant...;x
Promit că într`o zi o să te uit
Sunt clipe in viata mea, cand ti-as spune tot ce simt , dar stiu ca n`ar conta , tu nu m`ai asculta.
Crezi ca ma faci geloasa cu idioata ta ? Nu fraiere :-J Chiar nu imi pasa de ea : >
DRAGOSTEA nu se vinde ci se pretuieste
doar o clipa sa mai stai as vrea...nu te-ndeparta!
A inceput ca o gluma sau prostii . nu credeam ca o sa vreau sa te vad in fiecare zi .
Mi-e dor de încă un zâmbet... Am pus atâta suflet...
Dispari din gandul meu!te rog pleaca!
Cand apa va canta si muntii vor dansa atunci eu cu drag te voi uita.
Vreau ce`i al meu,Sa fie al meu...Nimeni sa nu Iubeasca ce Iubesc...Doar eu ;x !
Primera vez, que estoy llorando
No lo puedo creer, no lo puedo creer, no
Nunca pensé, que iba a llorar,
Menos por un amor, menos por tu amor, no
Credeam ca traiesc un vis,departe de realitate
Si ca intre noi avea sa fie un sentiment aparte...
Dar esti departe!Mult prea departe de mine
Sufletul meu e gol acum,...varsa lacrimi si suspine
Fara tine.e ca si cum nu as fi eu
De cate ori ma uit la ceas.de atatea ori respir incet.
Simt cum se scurge-n mine ultima clipa din viata
Si-as da orice din lume sa te vad acum in fata.
Sa te simt,sa te cuprind,sa te strang in bratze
Sa te alint,sa fiu cel ce avea sa te rasfatze
Sa ma joc in parul tau,sa-ti vad zambetul pe fata
Poate tu n-ai realizat, dar ai rupt sufletul in mine
E trist afara stropii incep sa cada
Inima mea plange si nu vreau sa vada
Nu vreau sa vada pentru ca nu intelege
Cum a trecut timpul si mie tot nu-mi trece
Pot trece peste o rana sau o palma
...Dar sentimentele sunt cea mai dura arma
Cea mai dura drama
Care ma invinge
Arde ca o torta care nu se stinge
Vad blocurile,toate locurile
Toate cladirile imi trezesc amintirile
You're like an angel
coming to my life
missing you now
missing you so much
You're like a fire
burning in my mind
missing you now
missing you so much
Missing you I am missing you
I miss you all the time
I need you now to look at me
look at me tonight!
all the love you have for me
I see it in your eyes
it's all lies, lies, lies, lies
Oh love is all I need
oh love will set me free
oh you are on my mind
oh no more lies to find.
Vrei sa faci ceva cand ma privesti asa
Vrei sa ma pierd sa ma cutremur in fata ta
Sunt doar niste cuvinte ce-mi aduc aminte
De ceea ce-mi spuneai cand te-am cunoscut
Si inca alte cuvinte care-mi intra in minte
Cand cu tine sunt si-mi place sa le aud
Vreau mereu sa sti eu te voi iubi
Pana-n clipa-n care eu nu voi mai fi.
Ma`ntreb de multe ori ce mi-ai facut de m`am indragostit pe loc
mi-ai dat foc la inima, ai oprit timpul in loc
Parca secundele sunt ore.c and nu esti langa mine
Ayayay me duele el corazón
Ayayay me duele por tu amor
Estoy llorando. y es por ti,
No lo puedo creer, no lo puedo creer
2000 de km intre noi nu au puterea sa ne desparta
2000 de lacrimi varsate de amandoi pe valuri unul catre celalalt ne poarta
Sunt singur pe strada si vorbesc cu tine in gand
Imi amintesc ca iubesc sa te vad razand
Cand luna nu mai e pe cer sa imi vorbeasca
Sa-mi spuna ca esti bine sa ma linisteasca
Te simt aproape ca pe ingerul meu pazitor
Tu imi dai aripi sa ajung pana la tine in zbor
Sa te ating, doamne cat mi-a fost de dor
Sa te sarut noapte buna somn usor [bis]
Tre` sa fim 2 luptatori in viata
Chiar daca avem in fata un drum acoperit cu noroi
Mergem inainte cum stim noi
Da,mergem inainte cum stim noi
Imi transmiti fericirea din priviri,ador sa fii asa
Un cer albastru si mult soare in viata mea
Sa fiu cum sunt,fara tine n-as putea
E una dintre zilele alea nasoale
Ma gandesc la tine si doar ma doare
Nu mi-ai facut nimic,pur si simplu nu esti
E momentul in care nu ai si iti doresti
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call
I am begging you , i am begging you
I’m begging you right’s to cry
I am begging you , i am begging you
I wish i’l never saïd goodbye
Aduci mereu soare'n sufletul meu!•°"
Ai incredere in mine! oricatzi baietzi ar fi in jurul meu nici unul nu`i ca Tine!:X
Ma uit la poze, Dar n`au nici un Efect ...In schimb`.Dka inchid ochii...Mereu imi aduc aminte de cel mai frumos moment"
in intuneric tu esti lumina.
Un sfat.Sa nu ai încredere în persoanele care deja te-au ranit în trecut. Unele dintre ele o vor face din nou .
Doar petale uscate cazute pe o carte
Imi spun ca tu, esti departe
Si nu stii cum arde si nu stii cum doare
Tu nu esti unde esti tu oare? !
Deci nu-mi amintesc de cand stau aici,
Pe cand tot astept sa ma ridici,
Ce rost are timpul daca nu suntem noi,
Pt iubire-i nevoie de 2!
Mi-e dor mi-e dor mi- e dor mi-e dor
Mi- e atat de dor cateodata
Mi- e dor imi e dor imi e dor imi e dor
Ca te-am pierdut sunt doar eu vinovata.
Cu bratele-n tinse si ochii inchisi
Veneam spre tine stiind ca ma prinzi
Spuneai ca sunt aerul ce il respiri,
Nu mai pot trai din amintirï!
Fii atent la piept ce strangi
Ca daca azi esti fericit,
Maine s-ar putea sa plangi…
Ma faci sa te iubesc,
Ma faci sa te dorec,
Ma faci sa innebunesc si nu e prima data
Cand vin sa iti cersesc
Puterea sa ma indragostesc
De partea ta intunecata
Ganduri in miez de noapte
Stabat fiind linistea intunecata
Si dorul plin de suspini
E un chin in vis desprins
Din subconstien ca as vrea sa nu te pierd
Sa te am permanent
Sa iti vad chipul angelinc
Ce ma cucerit din prima
Sa iti ascult vorbele dulci
Sa iti simt inima
Sa citesc in ochii tai verzi
Dorinta arzatoare
Sa iti deschizi sufletul in fata mea
Ca un boboc de floare
Caci mori de nerabdare
Si ma gandesc la un sarut
Mori ca nu te am
Distanta se simte mult
Spune`mi cine te alina
Daca nu sunt langa tine
Pentru tine cine suspina
Atunci cand nu e totul bine
Sub aripa cui vei sta
Atunci cand ploaia va veni
mi-a duc aminte si acum
Stropi aia mici din prima zi
Sti tunelul dragostei din prima noapte
Primul sarut,prima atingere,primele soapte
Tu mi-ai dat aripi
M`ai indemnat sa zbor spre cer
Da nu mi-ai spus ca sunt de ceara
Si se vor topii lejer
M`ai lasat sa incerc sa zbor
Sa ating o stea
Ca mai apoi sa ma prabusesc
In inima ta
Acolo sa invat sa te rasfat
Sa gust din pasiune
Unii mi-au spus
Ca dragostea e a8-a minune
Si mi-au mai spus
Ca la distanta sincer n`o sa mearga
Dar lasa-i sa vb
Ca lumea e bleaga
Sentimentul nu dispare
Ca o vacanta de vara
Uneori e mai lucid
Ca fumul tras dintr`o tigare
Da,numai conteaza
Atata timp cat esti cu mine
Nimic nu e imposibil
Daca o fac pentru tine
Si sper ca intr-o zi
Sa nu iti vad intinsa mana
Sper ca nu va fi o zi
Cand va domni doar ura
Sper sa fii instare
Sa ma accepti asa cum sunt
Caci nu suntem sortiti
Sa fim singuri pe Pamant
Give me all your love, love, love, love, love
And I'll give you mine
Turn the lights
A lil' down low
We can be together
Turn the lights a litle bit
So we can go slow
And we can be forever.
Give me a whole life
We gotta be together ever moonlight
I hold you so tight
Till morning and the sun
Will be our moonlight
I'll never be alone, be alone, be alone,
Cause you are in my soul, in my soul, in my soul
I'll never make you cry, make you cry, make you cry
You give me sunrise with your smile
Am invatat ca trebuie sa tac atunci cand lacrimile vorbesc!Am invatat ca trebuie sa ignor si ca trebuie sa traiesc
Fara sa vreau,realizez cum imaginea ta,clara odata...devine transparenta.
E un pic ciudat cum oare fara el ziua n-are culoare! Si-ntr-o clipa cu un zambet schimba viata ta.
Orbita de iubire credeai ca ai totul si ai pierdut...
Nu vad nimic in jurul meu te vad pe tine peste tot.
Si tot ce-i mai frumos in viata mea e doar din vina ta...
Am nevoie de tine acum sa ma duci departe
Si când crezi ca nimic nu-si mai are rostul,apare cineva si schimba totul!
Te urasc pentru ca zambesti asa de frumos si.te urasc pentru ca mi-e dor de zambetul tau!
Priveste-o in ochi si observa ca nu minte ! . Invata s-o cunosti dupa ceea ce simte
Prea usor povestea noastra s-a sfarsit.
Încă există sentimente , tu eşti pasiunea mea.
Viata este o piesa de teatru,iar noi suntem actorii ei .Jucam cu rolul neînvatat si nu e nimeni sa ne sufle când ne-am încurcat
Am invatat sa plang cu zambetul pe buze si sa rad cu lacrimi in ochi!
M-am saturat sa plang mereu
mi-ar fi placut sa ne jucam cu nisipul fin al marii,iar valurile sa ne-nconjoare si sa ne transforme intr-un joc...al iubirii arzatoare
Am nevoie de tine pentru ca tu reprezinti medicamentul care imi vindeca orice durere...
Am nevoie de tine pentru ca la tine gasesc sinceritatea intr-o lume falsa.
Today . I Love You.
Si asta imi place la tine ca tu nu esti ca restul / Poti sa`mi aduci caldura in suflet chiar daca afara e ger
You gave me wings
You urged me to fly to the sky
But we can not tell me that I ask
And it will melt slightly
Somewhere there's someone who dreams of your smile and finds your presence in life worthwhile so when you are lonely remember it's true somebody somewhere is thinking of you...
I will never regret you or say that I wish I'd never met you, because once upon a time you were exactly what I needed.
♥ Nu ma pot oprii din plans.
Când ti-e dor de cineva, sa nu închizi ochii. O sa-ti fie si mai dor.
Anumite momente, anumite cuvinte, anumite persoane . .nu le voi uita niciodata.
Ador sa ma uit la poze si sa imi aduc aminte de o multime de amintiri frumoase.
Când nu reusesti sa uiti. încerci sa ierti.
Mai am puterea sa zambesc ,stiu ca se poate si mai bine. N-o sa uit vreodata ,de mult ,ca tu ai tinut la mine, n-o sa uit cu toate ca las in urma tot ce imi aminteste de tine.
A iubi implica riscul de a nu fi iubit inapoi.
• Uneori amintirile trebuiesc pastrate • Insa cei mai multi se feresc sa faca asta.
Nu esti primul care pleaca,dar esti primul care intr-o zi as vrea sa se intoarca
Esti un inger in visele mele, stapanesti inima mea. Esti un inger venit dintre stele, jumatatea ce`mi lipsea ! `
Nici un baiat nu va mai fii cum a fost el!
In viata regreti numai riscurile pe care nu ti le-ai asumat!
În orice zi sub soare ne răsfaţă un zâmbet, ne-ajunge-un suspin
Este timpul nostru să găsim rostul vieţii învăţând să iubim
Atunci cand e greu,gasesti iubirea in lucrurile simple ale vietii
Exista zambete simple, aparent lipsite de importanta - dar raspandite pe lungul drum al vietii, ele aduc binele si bucuria de care avem atata nevoie
Vreau sa nu te bag in seama,sa te ig ,dar nu pot .E ca si cum ai spune inemii:"n mai bate ,stop!
Am cunoscut cel mai frumos sentiment ! Am invatat sa ma resemnez,sa pierd !mi-au ramas doar visele.Mi`e dor de mine cand nu stiam toate astea!
Sentimentele nu au pret,au valoare,culoare.Ceva atat de simplu nu moare!
Ce au unii si nu apreciaza,altii isi doresc si doar viseaza;x
Nu mai sunt ce am fost ,m.am schimbat .Nu mai sunt fata de care ai uitat,Totul acum a trecut,doar amintiri,Dar ink mai am imaginea primei priviri.
Daca plangi pentru ca soarela a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele!
Am invatat ca poti intotdeauna sa alegi intre "a risca" si "a nu risca", dar daca alegi sa nu risti, nu vei stii niciodata ca puteai sa castigi daca ai fi riscat…iar daca ai riscat si ai castigat, pastreaza cu grija aceea clipa…
Medicamentul pentru toate suferintele e apa sarata: lacrimil sau poate chiar marea.
• Am oprit o picatura de apa si i-am vorbit de tine, dar ea mica si indiscreta a spus la toti, si acum cand ploua aud numele tau peste tot…
•Toţi promitem să uităm,dar efectiv nu o facem
Au fost clipe nasoale, ceata si fum Chipul trist din oglinda, mi-e prieten bun acum
Dubios, dar frumos
reusesti miraculos
Sa ma faci sa te iubesc
in viata mea sa te primesc
Curios fiindca am fost
o viata intreaga fara rost
Numai tu reusesti
sa ma completezi,ma linistesti
Te-am gasit si nu, nu-ti dau drumul nu
Niciodata n-o sa poata nimeni sa ne desparta
Iti multumesc ca ma inveti sa iubesc
Te voi pastra in inima mea pentru totdeauna
Vin in zori ,sa ma-dormi
sa ma las purtat de nori
Sa visam in culori,
sa te caut printre flori
Vin asa , cum veneam
Si-am sa bat usor in geam
Impreuna vom zbura,
tu ma inveti ce-i dragostea
Amintirea este singurul paradis de unde nu ne poate alunga nimeni.
Zâmbetul durează doar o clipă.dar amintirile lui o viață întreagă.
Deci nu lasa pe nimeni sa devina totul pentru tine caci atunci cand va pleca vei ramane fara nimic si nu e bine.
Nu te ascunde dupa masca ce nu o poti purta ! Nu-ti mai distruge tenul prin a te inlacrima ! ;x
Intotdeauna ramane amintirea;x.
Today , you don't see what i feel .
Come back and set me free. Now from infinity. Love is a mistery. Distance is killing me. :X
Da-mi sticla sa beau 4 vise ,iar apoi
Da-mi un colt de rai sa uit de noi doi
Too fast, too hard, too painful . but . even if you get up during the leave scars ! : -
Prea repede,prea greu,prea dureros.dar te ridici.chiar daca timpul lasa cicatrici! :-
Have you ever penetrated beyond the rainbow to see if it is colored and the other side?
Not yet finished . fight for what I really want.
•Încã nu s.a terminat . lupt pentru ce îmi doresc cu adevãrat.
Fericirea adevarata este intotdeauna de o clipa
True Happiness is always a moment: (
Tot ce e frumos in lume trece ! Iti raman in gand amintirile Orice ar fi ai incredere ! Ca dupa vreme rea , rasare soarele ! :*
Everything is beautiful in the world going! Any memories you remain in your mind as you trust! As after bad weather, the sun rises! : *
Pe final , totul s'a daramat usor , si'au urmat momente'n care nu ma mai faceai sa zbor .
In the end, everything came easily destroyed, followed si'au moments where I was still doing his flight.
♥ڪےღ ●°____"De atunci si pana acum` a trecut ceva . Si vreau sa stii ca tu ink` faci parte din povestea mea ! ___๋°●ღڪے♥
♥ ڪے ღ ● °____" From then until now has been some,,). And yet I know that you're part of my story '! : x___ ๋ ° ● ღ ڪے ♥
"Se spune ca e nevoie de un singur minut pentru a remarca o pers deosebita, o ora pentru a o pretui, o zi pentru a o indragi si a o iubi, dar iti trebuie o viata pentru a o uita."
Nu păstra nimic pentru o ocazie deosebită, fiecare zi trăită este o ocazie deosebită.
"Fii cu curaj, sterge-ti ochii, adesea caderea e un mijloc spre a te ridica mai sus."
Pierderile te vor ajuta sa pretuiesti ceea ce ai; gustul infrangerii face victoria atat de dulce"
Sunt chiar aici .daca ma vrei , nu trebuie decat sa ma strigi ! atat si voi veni :-p
I hear your voice vibrating noise in all the world.
Aud vibrand vocea ta in toate zgomotele lumii.
Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata.
Dar indiferent de Ce va fi`, Nu uita Sa fii d0ar ce vrei TU sa fii ."
In intuneric tu esti lumina care …imi da viata !
» " Alerg spre tine cu 120/h si parca dureaza o vesnicie. De ce nu esti langa mine!? "
» " Vezi tu….nu pot sa te uit…fiind te iubesc prea mult…insa tie ti-e usor….mie insa imi vine sa mor… "
Am invaTaT Ca oricat Ai PlaNge LumeA Nu Se OpreSte In LoC PenTru DureRea TA...
When I'm alone I think how much I miss you ...
I can erase someone from my mind. Getting them out of my heart is another story.
I hope someday you'll find all my quotes, all my words and read them all. I hope you'll know that they're about you.
Please let me keep this memory. Just this one.
I hate that smile so beautiful and I hate you because I miss your smile!
Nu pot uita privirea ta
Mereu o visez, nu ma satur de ea
Si cand mi-e dor
Ea zboara usor
Te-aduce la mine.
Lasa timpul sa treaca ca sa faci treaba sa mearga nu te grabii… vei reusi!
Nu exista motive doar intrebari fara raspuns/ Nu exista liniste doar soapte spuse pe ascuns.
A inceput ca o gluma sau prostii . nu credeam ca o sa vreau sa te vad in fiecare zi .
Fericirea se manifesta atunci cand zambesti din adancul sufletului tau si…te simti cu adevarat liber…
Fericirea este o placere pe moment, o amintire de neuitat.
Te rog sa zambesti si sa-ti amintesti ca fluturii traiesc doar o zi pe pamant.;x
Fericirea este o floare rara; ea vine si trece ca norul fugar de primavara.
Am muzica in suflet si`n gand.Trec prin toate oriunde, oricand.Muzica e in sufletul meu si va fi aici langa mine mereu.
Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.
Fii pur si simplu SURD cand cineva iti spune ca nu`ti poti realiza visele.
Un zambet e ca 1000 de cuvinte.
Realitatea bate platourile de filmate.Viata`i frumoasa si fara efecte speciale.
Viata`i frumoasa.Asta cand o privesti din unghiul potrivit!
Chiar daca unii nu ne lasa sa traim,privim inainte si ironic le zambim
Cand cuvintele esueaza,Muzica vorbeste.
Ai patruns vreodata dincolo de curcubeu ca sa vezi daca e colorat si-n partea cealalta?
♥ Nu ma pot oprii din plans.
Când ti-e dor de cineva, sa nu închizi ochii. O sa-ti fie si mai dor.
Anumite momente, anumite cuvinte, anumite persoane . nu le voi uita niciodata
Ador sa ma uit la poze si sa imi aduc aminte de o multime de amintiri frumoase.
Când nu reusesti sa uiti. încerci sa ierti.
Toate adevarurile sunt usor de inteles o data ce sunt descoperite-Ideea e sa le descoperi.
Spre deosebire de sah, în viata jocul continua si dupa mat.
Mai am puterea sa zambesc ,stiu ca se poate si mai bine. N-o sa uit vreodata ,de mult ,ca tu ai tinut la mine, n-o sa uit cu toate ca las in urma tot ce imi aminteste de tine.
A iubi implica riscul de a nu fi iubit inapoi.
• Uneori amintirile trebuiesc pastrate • Insa cei mai multi se feresc sa faca asta.
Nu esti primul care pleaca,dar esti primul care intr-o zi as vrea sa se intoarca
omul se naste ca sa sufere, dupa cum scanteia se naste ca sa zboare
Nu te pierde in peisaj, fii destept si ai curaj !
De ce sa renunti la vise daca unul nu s`a implinit ?
Esti un inger in visele mele, stapanesti inima mea. Esti un inger venit dintre stele, jumatatea ce`mi lipsea ! `
Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri!
Nici un baiat nu va mai fii cum a fost el!
• Eu nu ţin cont c'afară plouă , că'i zăpadă sau rouă Mie nu'mi strică vremea stările cum vi se întâmplă vouă .
• Am avut multe dorinte.Care nu s’au implinit!Am facut multe greseli!Dar pe toate le’am platit
"Dragostea pe care n-o cauti, nu vine.
Cand totul iti merge rau Si lumea te barfeste Asculta sfatul meu: zambeste!
Timpul este prea lent pentru cei care asteapta,prea iute pentru cei care se tem,prea lung pentru cei care se plang,prea scurt pentru cei care sarbatoresc si totusi se spune ca timpul este o eternitate.
●Fiecare lucru îşi are vremea potrivită. Şi fiecare vârstă îşi are nebunia ei de clipă !
Chiar dacă în spatele unui vis se poate ascunde un coşmar…nu uita să crezi în tine şi toate problemele încet dispar .
In viata regreti numai riscurile pe care nu ti le-ai asumat!
Batran e numai cel ce si-a ucis si ultima farama de speranta.
În orice zi sub soare ne răsfaţă un zâmbet, ne-ajunge-un suspin
Este timpul nostru să găsim rostul vieţii învăţând să iubim
Este de preferat sa intalnesti un om fericit decat sa gasesti o suta de dolari, caci el radiaza de bunavointa si, cand intra intr-o camera, e ca si cum se aprinde o candela.
Prietenii sunt bijuterii rare: te iau de mana si iti ating inima!
Copilaria este cea mai dulce amintire a vietii ... in ea te regasesti tot fericita chiar si-n orele tristetii !
Prieten îţi este cel ce ştie totul despre tine şi, totuşi, te place.
Prin muzica ce-ţi place să asculţi / Te-arăţi de şti să te respecţi ori şti să te insulţi
Atunci cand e greu,gasesti iubirea in lucrurile simple ale vietii
Exista zambete simple, aparent lipsite de importanta - dar raspandite pe lungul drum al vietii, ele aduc binele si bucuria de care avem atata nevoie
Fa ca zambetul tau sa schimbe lumea!Nu lasa lumea sa schimbe zambetul tau!;x
Ce au unii si nu apreciaza,altii isi doresc si doar viseaza;x
Sentimentele nu au pret,au valoare,culoare.Ceva atat de simplu nu moare!
Am cunoscut cel mai frumos sentiment ! Am invatat sa ma resemnez,sa pierd !mi-au ramas doar visele.Mi`e dor de mine cand nu stiam toate astea!
Vreau sa nu te bag in seama,sa te ig ,dar nu pot .E ca si cum ai spune inemii:"n mai bate ,stop!
Nu mai sunt ce am fost ,m.am schimbat .Nu mai sunt fata de care ai uitat,Totul acum a trecut,doar amintiri,Dar ink mai am imaginea primei priviri.
Moartea nu e trista. Trist este faptul că mulţi oameni nu trăiesc cu adevarat.
Daca plangi pentru ca soarela a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele!
Am invatat ca poti intotdeauna sa alegi intre "a risca" si "a nu risca", dar daca alegi sa nu risti, nu vei stii niciodata ca puteai sa castigi daca ai fi riscat…iar daca ai riscat si ai castigat, pastreaza cu grija aceea clipa…
Am invatat ca multi dintre cei ce esueaza in viata, sunt persoane care nu au realizat cat de aproape au fost de success in momentul cand au renuntat.
Medicamentul pentru toate suferintele e apa sarata: lacrimile… sau poate chiar marea.
• Toti avem o pereche de aripi, dar numai cine viseaza invata a zbura…
• Am oprit o picatura de apa si i-am vorbit de tine, dar ea mica si indiscreta a spus la toti, si acum cand ploua aud numele tau peste tot…
Nu fericirea te costa, ci drumul catre ea.
-Traiesc Din Fantezii, Visez La Nebunii E O Poveste` Pe Care O Stiï.
Se grabeste s-ajunga dincolo de ploi,dar pâna atunci mai înfrunta furtuni si noroi :-)
Facem tot ce ştim şi nu ne oprim Trăim viaţă din plin Facem ce ştim
•Toţi promitem să uităm,dar efectiv nu o facem
Au fost clipe nasoale, ceata si fum Chipul trist din oglinda, mi-e prieten bun acum
Dubios, dar frumos
reusesti miraculos
Sa ma faci sa te iubesc
in viata mea sa te primesc
Curios fiindca am fost
o viata intreaga fara rost
Numai tu reusesti
sa ma completezi,ma linistesti
Vin in zori ,sa ma-dormi
sa ma las purtat de nori
Sa visam in culori,
sa te caut printre flori
Vin asa , cum veneam
Si-am sa bat usor in geam
Impreuna vom zbura,
tu ma inveti ce-i dragostea
Te-am gasit si nu, nu-ti dau drumul nu
Niciodata n-o sa poata nimeni sa ne desparta
Iti multumesc ca ma inveti sa iubesc
Te voi pastra in inïma mea pentru totdeauna
♥Crede în visele tale și …te vei trezi purtat într-o nouă realitate.♥
Si mi-e pofta...mi-e pofta de viata, de frumusetea si de energia ei! Imi iubesc viata si nu as inlocui-o cu alta!♥
Timpul este prea pretios, mai bine sa il folosesti cu persoanele potrivite decat cu cele care nu merita atentia ta.
Viitorul aparține celor ce cred în frumusețea visurilor lor.
Amintirea este singurul paradis de unde nu ne poate alunga nimeni.
Zâmbetul durează doar o clipă.dar amintirile lui o viață întreagă.
Înțelege că prietenii vin și pleacă, dar nu trebuie să îi păstrezi decât pe puțini dintre ei, pe cei cu adevărat prețioși.
Oferă fiecărei zile șansa să fie cea mai frumoasă din viața ta.
E atata de schimbata ! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie niciodata.
Deci nu lasa pe nimeni sa devina totul pentru tine caci atunci cand va pleca vei ramane fara nimic si nu e bine.
• Dedicatie pentru cel mare a distrus-o : Te catalogheaza un cost, sau cel mai fraier fost !
~ [] Amintirile raman indiferent dc ar urma…poti s rupi sh pozele l vei lipi`napoi candva [] ~
Invata sa intelegi mai intai si apoi sa fii inteles!
Nu te ascunde dupa masca ce nu o poti purta ! Nu-ti mai distruge tenul prin a te inlacrima ! ;x
Un prieten este cineva care are aceeasi dusmani ca si tine.
Nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca stapaneste toate bunurile lumii.
E bine sa te induiosezi de nenorocirea prietenilor tai, dar mai bine este sa le vii in ajutor.
Intotdeauna ramane amintirea;x.
Daca ar fi totul asa cum iti doresti nu ai mai avea pentru ce sa lupti si sa traiesti...
Come back and set me free. Now from infinity. Love is a mistery. Distance is killing me. :X
•Zâmbeşte! Ai sã vezi ca cineva o sa te rãsplãteascã odata si.odata.
Da-mi sticla sa beau 4 vise ,iar apoi
Da-mi un colt de rai sa uit de noi doi
= x The use of beauty without intelligence, money without happiness, a smile without feelings, life without friends? : (
=xLa ce foloseste frumusetea fara inteligenta, banii fara fericire, zambetul fara sentimente, viata fara prieteni ?
Too fast, too hard, too painful . but . even if you get up during the leave scars ! : -
Prea repede,prea greu,prea dureros.dar te ridici.chiar daca timpul lasa cicatrici! :-
Dream like you live forever, live like you die tomorrow!
Viseasa ca si cum ai trai o vesnicie, traieste ca si cum ai muri maine!
In one word can sum up everything I've learned about life: Continue.
Intr-un cuvant pot rezuma tot ceea ce am invatat despre viata: Continua.
Have you ever penetrated beyond the rainbow to see if it is colored and the other side?
Not yet finished . fight for what I really want.
•Încã nu s.a terminat . lupt pentru ce îmi doresc cu adevãrat.
Imaginatia ne va purta,de multe ori,spre lumi care nu au existat niciodata.Dar,fara ea,nu vom pleca nicaieri.
Imagination will take us many times, for which there were no never.But world without it, we will not go anywhere.
Vis - singura realitate pe care nimeni nu ne-o poate fura.
Dream - the only reality that nobody can rob us.
Fericirea adevarata este intotdeauna de o clipa
True Happiness is always a moment: (
Tot ce e frumos in lume trece ! Iti raman in gand amintirile Orice ar fi ai incredere ! Ca dupa vreme rea , rasare soarele ! :*
Everything is beautiful in the world going! Any memories you remain in your mind as you trust! As after bad weather, the sun rises! : *
Pe final , totul s'a daramat usor , si'au urmat momente'n care nu ma mai faceai sa zbor .
In the end, everything came easily destroyed, followed si'au moments where I was still doing his flight.
Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti:p
Life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and not regret anything that makes you smile: p
♥ڪےღ ●°____"De atunci si pana acum` a trecut ceva . Si vreau sa stii ca tu ink` faci parte din povestea mea ! ___๋°●ღڪے♥
♥ ڪے ღ ● °____" From then until now has been some,,). And yet I know that you're part of my story '! : x___ ๋ ° ● ღ ڪے ♥
"Prietenia inseamna un suflet in doua trupuri."
'Numai entuziasmul poate da nastere la fapte marete."
"Se spune ca e nevoie de un singur minut pentru a remarca o pers deosebita, o ora pentru a o pretui, o zi pentru a o indragi si a o iubi, dar iti trebuie o viata pentru a o uita."
"Muzica este graiul sufletului. Ea stârneşte în noi, nu instinctele, ci gândurile cele mai profunde."
Nu păstra nimic pentru o ocazie deosebită, fiecare zi trăită este o ocazie deosebită.
"Secretul unei vieţi pline e să trăieşti periculos.
"Fii cu curaj, sterge-ti ochii, adesea caderea e un mijloc spre a te ridica mai sus."
"Cine trăieşte artistic trăieşte mereu doar clipa prezentă."
"Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii."
Pierderile te vor ajuta sa pretuiesti ceea ce ai; gustul infrangerii face victoria atat de dulce"
"Nu există pustiu; ci doar incapacitatea noastră de a umple golul în care trăim."
"Secretul vietii nu este sa ai tot ceea ce iti doresti, ci sa-ti doresti tot ceea ce ai."
Sunt chiar aici .daca ma vrei , nu trebuie decat sa ma strigi ! atat si voi veni :-p
I hear your voice vibrating noise in all the world.
Aud vibrand vocea ta in toate zgomotele lumii.
Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata.
Nu te lasa invins de rau/ dar nici cuprins de bine/ nici tu nu te cunosti/ candva vei fi surprins de tine
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te kca altii ar da orice sa traiasca
Viata e plina de necazuri dar si bucurii.asa ca incearca s fi tare cu fiecare pas.
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.
Prietenii cei mai buni sunt cei dupa care nu poti pune virgula,ci punct
Un prieten este cineva care vine când toata lumea a plecat.
Nu fi atât de ocupat cu ziua de mâine, încât să nu observi frumuseţea din viaţa ta de azi.
Persoanele pe care le întâlnim în viață...nu le întâlnim niciodată doar din întâmplare.
există mereu un motiv.nu uita!
Nu mai simt ca traiesc
Sufletul imi cere disperat ajutor
Lacrimi nu reusesc
Sa stinga dorul de tine in ploaia lor
Nu mai stiu sa zambesc
Lucruri ce imi placeau acum ma dor
Sper ca nu ai uitat
Cand sunt cu tine atat, atat de usor.
E atat de usor de usor cand imi zambesti
Tu ma faci sa zbor
Dar te-am pierdut, nu mai esti.