Ce poate înseamna un sărut?! Gândeşte-te. Sunteţi aşa penibili uneori sincer. S-a uitat la mine ce înseamnă? M-a sărutat ce înseamnă? E aşa greu să realizaţi de unul singur? Omul te place asta înseamnă. Dacă îţi place şi ţie de el vorbeşti cu el. Dacă nu nu-i dai atenţie. Ce e aşa greu? Ce înseamnă, doamne. Baftă!
N-are de ce sa iti fie frica de el. Totusi trebuia sa ii dai si un sut intre picioare.
Probabil ca te placea si ii erai simpatica, nu stiu.Depinde si de cum se comporta cu tine in rest. Daca a facut vreun gest mai nepotrivit, sa incerce sa te atinga mai mult decat prietenesti sau ceva de genul, ar fi cazul sa-ti eviti, pe cat posibil sa nu mai ramai niciodata singura cu el si chiar sa vorbesti despre asta cu cineva mai apropiat tie. Daca in rest a fost politicos, s-a comportat frumos cu tine, e posibil sa te fi placut si vedea in asta o modalitate de a-ti spune.Nu a fost, totusi, una potrivita, ar fi fost mai dragut sa te intrebe su sa-ti ceara voie mai intai, dar acum depinde de cum vede fiecare om abordarea unei persoane.
Daca tu nu l-ai placut, si din moment ce i-ai dat o palma inteleg ca nu, mai bine uiti incidentul si-l eviti.Nu are rost sa te gandesti la asta, a fost doar un incident.
Ai grija de tine.>
Eu nu il plac, e un obsedat, mai alex de mine.Il urasc dar el nu intelege.Si odata era sa ma dezbrace de asta imi e frica.
1.am 12 ani. 2 el nu a fost niciodata politicos cu mine. poate doar dupa palma aia ca a vazut cum pot sa lovesc
Pai... ia`ti inima in dinti si intreaba`l daca te place. Dupa ce te-a sarutat cred ca e ceva, doar nu te saruta degeaba. Sper ca te-am ajutat!