Ok, s-o luam cu inceputul, banuiesc ca doar mergi (fara scheme), incerca sa iti mentii echilibrul cu ajutorul picioarelor si al corpului, tine mainile la spate sau in buzunare sa te obisnuiesti. Ca sa nu te mai cracanezi trebuie sa inveti sa stai cat mai mult intr-un singur picior in timp ce mergi, si sa nu fie indreptat catre exterior.
Exista si posibilitatea ca rolele sa nu fie bine stranse pe picior in cazul in care sunt facute foarte mult din material si putin din plastic, in acest caz strange sireturile, cataramele, scaiul la maxim.
In timp, vei avansa si vei vrea sa incerci scheme, recomand echipament de protectie cotiere si manusi. daca esti pe cale sa cazi pe fata sa cazi ca in pozitia de Flotari, iar daca cazi pe spate se ocupa cotierele si manusile. Un alt sfat ar fi sa exersezi foarte mult mersul, viteza, si mersul cu spate(intoarcerea in viteza), etc inainte sa faci scari sau sarituri sper ca am fost de ajutor.
Eu vreau sa te anunt ca atunci cand te dai cu rolele e bine sa dai din maini, pentru ca iti faci avaaaaaaaaaaant
Sa te cracanezi, nu e chiar indicat dar daca te ajuta in vreun fel chiar te rog sa nu te dezveti.
Salut Alex care ii intrebarea? Si eu ma dau cu rolele de 3 aniPresupun ca te intrebi cum sa nu mai dai din maini asa mult si sa te cracanezi a?Te dai doar de 4 saptamani cu timpul o sa reusesti sa nu mai dai din mainifi atent la tine la miscarile tale cand te dai si corecteazatenu e asa mare chestie...
Am avut si eu problema asta. Incearca un exercitiu: in timp ce mergi tine mainile pe langa corp si nu te panica daca iti pierzi echilibrul. Picioarele la fel, incearca sa le apropii si in cateva zile te obisnuiesti. Dar cel mai bine ar fi sa ai pe cineva langa tine, care sa te tina daca vei cadea Sper ca te-am ajutat!
xAvrilx întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: