| Danyel a întrebat:

Am o problema cu messengerul ...cand vreau sa vorbesc cu cineva pur si simplu nu se vede ce scriu si ce scrie celalalt.
Ce trebuie sa fac... ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Jko4r a răspuns:

Http://www.google.ro/......Http?/url
Sper sa te ajute!
Funda? :D

11 răspunsuri:
| Danÿ_3898 a răspuns:

Dezinstaleaza-l si instaleaza-l iar

| DyaElla a răspuns:

1.poate sa nu fie instalat bine Messu
2. poate ai un virus
3. poate fi culoarea de vina ( dai la culori si setezi o culoare mai inchisa sa se vada)
Ei bine in pricina celorlalte nu te pot ajuta

| kissmypixles a răspuns:

Reinstaleaza-l si o sa vezi ca iti mergehappy

| MenInShadow a răspuns:

Reinstaleaza windowsu! ai virusi periculosi! poate ti se arde pc! ai grija! fatil cat mai repede, si formateaza sau sterge toate partitiile...

| CainePeVine a răspuns:

Reinstalezi messengerul...cred

| Alexandra_2209 a răspuns:

Pai ...nu stiu exact ca nu mi s.a mai intamplat dar, ai putea sa stergi messul care il ai acum si sa il mai descarci ink 1 dta d p netwinking. Mie asa mi s-a intamplat ca am descarcat niste emoticoane super nasoale :-(( si am sters mesuul din calc si l.am desk ink 1 data:d. Sper ca te.am ajutatwinking ( fundita?puppy dog eyes )

| MarLn a răspuns:

Man sfatul meu este sati schimbi tipul de mesinger ia-ti unul mai bun sau daca este cel mai bun descarca-l din nou

| b06dan1x7 a răspuns:

Amice crede-ma ca si eu am aceeasi problema. am instalat toate versiunile de yahoo si sunt 2 raspunsuri: 1.ai luat virus pe yahoo.
2.e ceva din windows.

| SickBooM a răspuns:

Da rr la pc

| Danger a răspuns:

Dezinstealaza messul din start-control panel-Program-Uninstal Programs si cauti in lista...si apoi il downlaodezi. Sper ca te-am ajutat

| Candy a răspuns:

Buna, urmeaza pasii acestia:

1 Asigurativa ca ati iesit din Yahoo Messenger si ca la-ti inchis

2 click pe Start

3 click pe Run

4 in Run scriem: regsvr32 jscript.dll

5 apasam ok

6 va aparea o fereastra de confirmare cum ca jscript.dll a fost restaurat cu succes si dam ok

7 repetam pasii 2 si 3 iar la pasul 4 de data asta vom scrie: regsvr32 vbscript.dll si procedam ca la pasul 6

urmeaza pasy astya si va mergewinking

funditawinking