Numele il poti schimba la orice varsta, inainte de 18 ani trebuie obligatoriu cu acordul parintilor. Poti alege ori un nume fictiv(dar exista niste cerinte: trebuie sa provina din tara in care locuiesti,sa nu insemne altceva in alta limba si sa se scrie asa cum se citeste),dar exista o varianta mult mai usoara: Sa iti schimb in numele mamei.
Cand iti schimbi numele trebuie sa faci multe drumuri si sa dai niste bani,cu, cat este mai "urgenta" schimbarea de nume cu atat costa mai mult,dar intr-un final tot iti este acceptata cererea.
Cat despre colegii tai,cea mai buna solutie este sa ii eviti si sa te prefaci ca nu iti pasa. Pana la urma, chiar nu trebuie sa iti pese. Nu ti-ai ales tu numele acesta si nu este vina ta ca l-ai nimerit, oricare ar fi numele tau. Este doar un nume, atata tot. Nu te caracterizeaza pe tine cu nimic! Cel mai bine este sa ii lasi in pace, nu-i baga in seama. Aceste glume sunt glume de oameni imaturi si nu trebuie sa ii bagi in seama. Sper ca te-am ajutat!
Ne-ai facut curiosi cum te cheama?
de la 18 il poti schimba sau inainte de 18 cu acordul parintilor
2 poti sa ii ignori, daca o sa vada ca nu iti pasa o sa te lase in pace,
Asa este si in cazul altuia care de 7 ani nu s-au saturat si s-o crezi tu ca ti-l zic )!
Daca nu ii bagi in seama o sa se plictiseasc la un moment dat. Trebuie doar sa fi tare o perioada.
Asa este si in cazul altuia care de 7 ani nu s-au saturat!
Nu conteaza ce nume ai orice nume are orezonanta puternica in viata omului! crede in tine si in numele tau! good chance man!
Mai facut Curioasa! Imi fine dar sa stii ca am un coleg la scoala pe nuume :
Alexandros Dimitrios si il mai chema cumva da am uitat. dar nu i-am pus o porecla. nu trebuie sa-ti fei rusine. Eu cred ca isi ascund sentimentele(Gelozia) in spatele rasului
1. La 18 ani Prenumele si daca vrei sa-ti schimbi numele de familie, cand ai sotie
2. De ce nu le zici -Puteti sa radeti cat vreti vorba aia : Prostu rade, seriosu face! Si daca numerge de ce sa ii mai bagi in seama? O sa te plictiseasca rau. Crede-ma am avut si eu o porecla care era tigroaica smecheroaica. Nu ii baga pe toti luzari in seama ca aia sunt copii loviti de soarta
(Scuze daca am folosit limbaj neadecvat) Si succces la scoala MIAU!
Crezi ca nu le zic in fiecare zi ca sunt batuti de soarta? Si tu macar ai avut o porecla buna nu de tot rasu ca a mea! Am un coleg care de 7 ani in coa nu i s-a schimbat porecla,, Betcoi '' de la Bedelici! )
Heei, nu-ți fie rușine cu numele tău.
Ignorăi, o să vadă că nu le dai atenție și o să te lase în pace.
As vrea eu dar sunt foarte nesimtiti si din cauza profelor care imi incurca si numele cu a uneia care este dupa mine la catalog si este o tam***a...
Simplu ignorai si nu le da atentie eventual se vor opri cand vor observa ca nu le dai atentie. (Pentru ca asta vor, cersesc practic atentie)
Bine zis ) Mai bine si-ar cersi mila ca azi cand imi zisara asa le dadui una la fiecare cat sa il las lat!
Si eu am patit tot asa. Colegii imi puneau tot felul de porecle deranjate. La inceput si eu le dadeam atentie deoarece ma deranjau si tot raspundeam furioasa cand ma strigau asa. Dar dupa un timp nu i-am mai bagat in seama si ei au inceput sa termine! Deci prefate ca nu ii auzi sau daca te deranjeaza foarte tare incearca sa le inventezi niste porecle naspa sa vada si ei cum te simti tu! Bafta! :*