Invata sa nu iti mai pese de ce zic alti... si eu eram la fel si acum daca zice ceva rau despre mine il ignor nu-mi pasa
A-i asculta mereu pe altii inseamna a te desfiinta pe tine.Sa stii ca toata lumea se consuma, dar unii stiu sa-si mascheze trairile.Cu timpul vei invata si tu.
Conteaza foarte mult sa iti alegi foarte bine persoanele pe care le vrei langa tine. Indeparteaza-i pe cei care iti vor mereu raul si care te fac sa te simti prost. Cauta sa te apropii de cei care se poarta frumos cu tine. Mereu sunt unii care comenteaza aiurea. Si eu am fost foarte timid si ma consumam din orice. In timp insa am invatat sa nu mai pun la suflet orice. Vei invata si tu. Cauta sa iti formezi un set de principii dupa care sa te ghidezi in viata. Nu fa compromisuri. Cauta doar adevarul. Doar sinceritatea. Fii sincer cu tine.
Nu te lasa dezamagita. zi in mintea ta ca esti mai buna decat ei.fii puternica deoarece altfel te vor calca mai rau.bafta!
Asta mi se intampla si mie chiar am intrat in conflict acum cateva zile cu niste fete... vroiam so chem p mama la scoala dar ia mi-a zis ca e problema lor ce zic daca vb despre tu inseamna ca au ceva de invidiat la tine...in plus uni vorbesc doar ca sa nu taca din gura si totusi de obicei reusesc sa ne enerveze pana peste cap
pana la urma o sa invatam sa trecem si peste app atunci cand imi dau seama ca cineva vb despre mine vb si eu despre respectivul
sti cum se zice ''razbunarea e arma prostului, dar prost e cel care nu se razbuna''asa ca ''dinte pentru dinte si ochi pentru ochi''
o sa vezi ca atunci cand o sa cresti deja o sa te obisnuiesti ca lumea sa vorbeasca o sa-ti dai seama ca nu exista nici prieteni buni, pana la urma toti de dezamagesc intr-un fel
succes:*
Si eu is asa suport cat suport dar pana la urma ii injur adica le platesc cu aceeasi moneda. de ex daca imi zice taranca ca astia de pe aici asa vb le zic nu stiam ca in mine vezi o oglinda si se umfla app scuze ca te intreb ai un porc de guineea? ala din avut e a tau? ca si eu am in real
Pai asa eram si eu. dar am invatat ca nu trebuie sa ma consum din orice si ca cea mai importanta sunt eu. Cei care te critica inseamna ca sunt invidiosi pe tine, deci capul sus.Si inca ceva.ascula melodia VOLTAJ-nu fi trist. Numai lua toate vorbele altora, tu esti pe primul loc apoi ei!
Sincer.si pe mine ma mai deranjeaza cand aud ca se vorbeste despre mine la cel mai urat mod sau vorbindu-se neadevaruri.
Tot ce trebuie sa faci e sa zambesti ca sa le arati celor care vorbesc airea ca pe tine nu te afecteaza vorbele lor.
Gasesteti prieteni care nu te vorbesc si petre timpul cu ei distrandu-te ca sa vada ceilalti ca vorbele alea nu sunt reale.
Daca continua fii tu cel/cea desteapt/a si zi-le ceva de genu':Vorbiti ca nu ma deranjeaza.
Nu merita sa intrii in conflicte aiurea... daca ei sunt prosti sa isi ocupe timpul discutand viata ta:*!
Davyduchiha2001 întreabă: