| sonia_3318 a întrebat:

Am o problema
Iubitul meu e plecat si nu mai intra pe mess fosta mea cea mai buna prietena cu care m-am certat are numarul lui (sau certat parinti lor ) si eu nu vreau sa o sun sa iau numarul prietenului meu dar vreau sa ma intalnesc cu el ce trebuie sa fac? Sa o sun sau nu pe fosta mea cea mai buna prietena?

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Pentru o dragoste mare iti calci pe inima.

5 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Cum poţi să nu ai numărul iubitul tău eu nu pot înţelege. Normal că trebuie să o suni. Întrebarea mea e : eşti sigură că e prietenul tău? El nu are numărul tău să te sune? Baftă!

| lays a răspuns:

Sa intelegem ca e iubitul tau dar el nu stie astalaughing. pe bune, chiar nu pot intelege cum nu ai nr luistraight facesi de ce are ea.nu ti se pare suspect ca iubitul tau sa-i dea nr prietenei tale si tie nu? GODstraight face

| Daddy s girl a răspuns:

Daca e iubitul tau dc nu ai numarul lui? daca e o problema atat de urgenta sa vorbesti cu el suno pe ex prietena ta...bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca sa-l suni si sa vezi ce se intampla cu el. asa ca nu o suna pe fosta prietena a ta deoarece in ziua de azi nu trebuie sa mai ai incredere in nimeni

| PeeWeeVi a răspuns:

Pai mai intai te asiguri daca nu are cumva si altcineva nr. lui in afara de fosta cea mai buna prietena a ta si apoi incerci sa te impaci poate cu ea si sa iei nr.Depinde din ce motiv v-ati certat(cat de grav e)