| Aleeeeeeee a întrebat:

Am o problema: nu pot sa ma trezesc dimineata, mai tot timpul ma trezesc la 12:00 sau chiar 13:00. Seara adorm dupa ora 1, uneori chiar si la 2 jumate. Imi pun tot timupl alarma mai devreme dar tot nu ma trezesc. Ce sa fac sa ma trezesc mai devreme? Va rogbatting eyelashes astept sfaturi.

15 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Buna laughing!
Aceeasi problema o am si eu.Ma culc pe la 2-3 si dupa aia ma trezesc la 12:00, 13:00 sau daca nu vin ai mei sa urle disperati ca dorm ca o vaca ma pot trezi si la 14:00.
Faza cu alarma este degeaba pentru ca ma scol, o opresc si apoi adorm la loc laughing.
Incearca sa te culci mai devreme pe la 11, 12 cel tarziu 1.
Poti, inainte de culcare sa bei un ceai, sa faci ceva care sa te relaxeze, un pic de aromaterapie, crema hidratanta, ceva care sa te faca sa te simti relaxata inainte de a te baga in pat.Nu stiu daca ma fac inteleasa big grin.
Incearca sa nu iti dereglezi foarte mult programul din prima. Daca tu obisnuiesti sa te trezesti la 1-2 jumate atunci pune-ti alarma cu melodia ta preferata sa sune la 11 sau la 12 nu o pui din prima sa sune la ora 8 pentru ca nu te vei trezi.
Incearca sa te obisnuiesti sa te trezesti la 11-12 iar mai apoi la 9-10.
Daca de exemplu vrei sa te trezesti la 11:30 atunci pune alarma telefonului sa sune la 11:00 si mai stai o jumatate de ora in pat ca sa te "dezmeticesti".
Sa imi spui daca merge happy!

| Deea a răspuns:

Pai ar trebui sa te inveti sa te trezesti mai de dimineata...ce o sa faci cand o sa mergi la scoala? sau o sa ai servici? pune-ti alarma la ora 10 sau mai repede daca poti, pentru daca o pui mult timp asa o sa te obisnuiesti sa te trezesti de multe ori inaintea ei. eu imi puneam alarma la 7 pentru ca plecam la scoala si m-am obisnuit si ma trezeam inaintea ei. nu e bine daca nu poti sa te trezesti...

| sweet2kitty1049 a răspuns:

Trebuie sa te culci mai devreme (cel tarziu la 23.30) pentru ca organismul are nevoie de cel putin 8 ore de somn, iar tu culcandu-te la 1.00 noaptea te vei trezi la cel putin 9.00 dimineata; plus ca somnul intre orele 22.00 si 00.00 este cel mai odihnitor si astfel de poti trezi mai devreme; te sfatuiesc sa nu te mai culci asa de tarziu pentru ca altfel nu vei avea nicio sansa sa te trezesti devreme

| BMW200 a răspuns:

Culcate mai devreme asta e problema recomandat pe la 10:30>11

| pitbull60 a răspuns:

Pai,problema nu e faptul ca te trezesti tarziu, problema e faptul ca dormi tarziu.pai daca tu la ora 2 noaptea te pui sa dormi, aici e problema, aici trebuie lucrat.Automat,culcandu-te seara tarziu te vei trezi a2a zi tarziu, tu ce zici, nu e normal? imagineaza-ti cum ar fi sa dormi doar 3h pe noapte.ai avea niste cearcane.pe deasupra vei fi foarte obosita si nu vei putea face nimic. Sfatul meu e sa incerci ca macar pe la 23pm sa pui sa dormi.

| browneyes99 a răspuns:

Pai cel mai bun inceput ar fi sa te culci mai devreme.Nu vei reusi niciodata sa te scoli la 9 Daca te culci la 2 :30. Pune alarma la maxim la ora la care vrei sa te trezesti, si spune unui membru din familie ca in caz ca nu te trezesti cand suna alarma sa te scoale orice ar fii.Imediat dupa ce te-ai sculat fugi la baie si iti dai cu apa rece pe fata si iesi un pic in balcon sa "invii" un pic...

Eu cam asa procedez cand nu ma pot scula. Sper ca te-am ajutat!:Xbig grin

| ღÐelly a răspuns:

Cauta o malodie care sa sune tare si pune-ti 3-4 alarme.asa fac eu big grin

| xoanaxVamp a răspuns:

Te culci mai devreme.

| Jane_6633 a răspuns:

Culcate mai devreme si inainte sa te culci gandeste-te ca TREBUIE SA TE TREZESTI DIMINEATA la ora... La mine merge big grin

| Marct a răspuns:

Nu te mai culca la 12, culca-te mai devreme. Vezi si aici cateva sfaturi http://florinrosoga.ro/blog/cum-ma-trezesc-devreme-dimineata-productiv/ sau aici http://www.cosmopolitan.ro/......vreme.html

| Malynutza32 a răspuns:

Nu mai te culca la 2 jum sau 1, culca-te la 10 seara si vei vedea ca te trezesti mai devreme.

| Adytza551 a răspuns:

Stai tu linistita eu sti cat am dormit laughing de la 21:30-11 dimineata adica 14 ore laughing

| margineanu a răspuns:

Pune 10 alarme in fiecare seara.Nu te mai culca asa tarziu.
Pune ceasul si telefonul langa perna pentru a auzi tare alarmele.

| Ionut_2019 a răspuns:

Incearca sa te culci pe la 10 maixim, si tot asa cateva seri sa vezi daca te trezesti mai devreme daca nu consulta un doctor dar asta depinde si de tine, cred ca esti un pic cam lenesa de aia te trezeste asa traziu

| ModelaToru a răspuns:

Pai...Bei cola si pepsi in timpul zilei? Daca da redu cantitatea...