| eubahhh a întrebat:

Am o problema! "prietenul meu" de 3 ani are nevoie de bani. de 100 euro. ca l-a batut pe unu si trebuie sa plateasca. i-am zis ca o sa ii trim eu maine 100 euro dar faza e ca nu vreau sa afle ai mei. am 17 anii si nu stiu cum as putea sa ii trim tinand cont ca eu sunt in belgia si el romania.

intr-un fel nu prea vreau sa ii prim pentru ca s-a purtat prea urat cu mine, si cand i-am zis ca il ajut nici macar nu mi-a multumit sad.

ce sa fac sa ii trimit sau nu si cum? ajutati-maaa va roggggggg

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

straight face esti nebuna sau nebuna?
Dupa ce ti-a facut mai vrei sa ii mai dai si bani?straight face
Stai tu fara grijaoh go on
Gandeste-te un pic.cu 3.si tu vrei sa ii dai si 100 euro.

11 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Innebunesc. Voi fetele, cand iubiti, va dorm si neuronii? Bine, aia putini, dar chiar n-aveti si voi o sclipire de maturitate si gandire? ISI BATE JOC DE TINE! S-a purtat urat cu tine, bate alti baieti, adica, e doar un golanas ieftin de cartier iar tu esti o fata naiva si credula ce pune botu' la vrajelile lui ieftine de spatele blocului ca esti printesa lui, ca esti comoara lui, ca te iubeste ca ochii din cap. TREZESTE-TE! Nu-i trimite nimic! Absolut nimic! Banii aia sunt munciti, nu trebuie sa speli tu rufele murdare ale unui bagabont de cartier. Daca o faci, asta va fi inceputul doar. Pe viitor, iti va spune ca nu-i ajung banii in casa, ca ai lui au ramas fara bani de paine, ca n-are cu ce sa se imbrace si etc. Gandeste-te God damn it!

| smaranditza a răspuns:

NU! mai ales ca spui ca s-a purtat urat si cu tine!
cu siguranta este doar o modalitate de a stoarce bani de la tine; daca cedezi acum, nu este exclus sa o mai faca si in viitor, sub diverse pretexte. tot mai mult.Si de ce sa ajuti un bataus, ma rog?

| eubahhh explică:

Va multumesc aveti dreptate sunt proasta daca ii trimit. nu merita.

va multumesccc acum inteleg ce vrea el de fapt! sa profite de mine, sa isi bata joc!

| MidnightLady a răspuns:

Vezi-ti de treaba ta si lasa-l sa se descurce singur. Sa se fi gandit la asta inainte sa dea cu pumnul. Din ghilimelele pe care le-ai pus si din faptul ca spui ca s-a purtat urat cu tine, si faptul ca ti-a trecut prin cap sa-l ajuti cu bani e prea mult.

| andrei a răspuns:

Dar dc esti cu el daca tia vb urat? e un profitor...

| cretz a răspuns:

Pai ori vrei sa ii trimiti sau nu? eu una in locul tau nu i-as trimite, gandeste te ca poate doar profita de tine... dar daca totusi doresti sa stii ca exista o gramada de modalitati prin care ii poti trimite: prin western union daca ii trimiti ii poate scoate oricand dar dk ii trimiti prin money gram dupa o zi ii primeste... mi se pare ca dai 8 euro comision

| chandnisharma a răspuns:

Exact asa mi-a zis si mie un baiat acum cativa ani...identic crede-ma si era o minciuna. i-am trimis si dupa 2 saptamani mi-a zis sa ii mai trimit ca si-a pierdut pasaportul si nu mai stiu ce dracu...nu ii trimite e o minciuna ca sa te stoarca de bani, esti cea mai fraiera daca ii dai vreun ban te asigur 100% ca nu a batut pe nimeni si banii pe care ii vei da o sa ii cheltuiasca cu niste c****. asta vrei, sa se distreze pe banii tai?

| chandnisharma a răspuns:

Ma bucur ca nu i-ai trimis (sper ca te ai tinut tare si nu i-ai trimis )

| aquila_4553 a răspuns:

Sincer eu zic sa nu ii trimiti. a batut o persoana. cu ce motiv? cu ce drept? si acum se mai poarta si urat cu tine si are si tupeul sa iti ceara bani? parerea mea e ca nu merita sacrificiul... de unde scoti tu banii? gandeste-te ca e posibil sa nu ii mai vezi inapoi.lasa-l sa isi repare singur greseala daca nu stie sa se poarte

Răspuns utilizator avertizat
| headshot a răspuns:

Hmmm.Pai ai daca ai avea vreo ruda care tocmai sar duce in romania din belgia dar nu prea cred...Sau ai mai putea trimite prin posta bani... intr-un plicwinking

Ori Cum Succes si Bafta