Innebunesc. Voi fetele, cand iubiti, va dorm si neuronii? Bine, aia putini, dar chiar n-aveti si voi o sclipire de maturitate si gandire? ISI BATE JOC DE TINE! S-a purtat urat cu tine, bate alti baieti, adica, e doar un golanas ieftin de cartier iar tu esti o fata naiva si credula ce pune botu' la vrajelile lui ieftine de spatele blocului ca esti printesa lui, ca esti comoara lui, ca te iubeste ca ochii din cap. TREZESTE-TE! Nu-i trimite nimic! Absolut nimic! Banii aia sunt munciti, nu trebuie sa speli tu rufele murdare ale unui bagabont de cartier. Daca o faci, asta va fi inceputul doar. Pe viitor, iti va spune ca nu-i ajung banii in casa, ca ai lui au ramas fara bani de paine, ca n-are cu ce sa se imbrace si etc. Gandeste-te God damn it!
NU! mai ales ca spui ca s-a purtat urat si cu tine!
cu siguranta este doar o modalitate de a stoarce bani de la tine; daca cedezi acum, nu este exclus sa o mai faca si in viitor, sub diverse pretexte. tot mai mult.Si de ce sa ajuti un bataus, ma rog?
Va multumesc aveti dreptate sunt proasta daca ii trimit. nu merita.
va multumesccc acum inteleg ce vrea el de fapt! sa profite de mine, sa isi bata joc!
Vezi-ti de treaba ta si lasa-l sa se descurce singur. Sa se fi gandit la asta inainte sa dea cu pumnul. Din ghilimelele pe care le-ai pus si din faptul ca spui ca s-a purtat urat cu tine, si faptul ca ti-a trecut prin cap sa-l ajuti cu bani e prea mult.
Pai ori vrei sa ii trimiti sau nu? eu una in locul tau nu i-as trimite, gandeste te ca poate doar profita de tine... dar daca totusi doresti sa stii ca exista o gramada de modalitati prin care ii poti trimite: prin western union daca ii trimiti ii poate scoate oricand dar dk ii trimiti prin money gram dupa o zi ii primeste... mi se pare ca dai 8 euro comision
Exact asa mi-a zis si mie un baiat acum cativa ani...identic crede-ma si era o minciuna. i-am trimis si dupa 2 saptamani mi-a zis sa ii mai trimit ca si-a pierdut pasaportul si nu mai stiu ce dracu...nu ii trimite e o minciuna ca sa te stoarca de bani, esti cea mai fraiera daca ii dai vreun ban te asigur 100% ca nu a batut pe nimeni si banii pe care ii vei da o sa ii cheltuiasca cu niste c****. asta vrei, sa se distreze pe banii tai?
Sincer eu zic sa nu ii trimiti. a batut o persoana. cu ce motiv? cu ce drept? si acum se mai poarta si urat cu tine si are si tupeul sa iti ceara bani? parerea mea e ca nu merita sacrificiul... de unde scoti tu banii? gandeste-te ca e posibil sa nu ii mai vezi inapoi.lasa-l sa isi repare singur greseala daca nu stie sa se poarte
Hmmm.Pai ai daca ai avea vreo ruda care tocmai sar duce in romania din belgia dar nu prea cred...Sau ai mai putea trimite prin posta bani... intr-un plic
Ori Cum Succes si Bafta