Frate daca te intorci acum in Romania sa faci scoala o sa te intoarca oricum pentru ca nivelul intre cele 2 tari e cam mare.Eu cunosc o fata care a facut 2 ani de scoala in Italia si cand a ajuns in Romania si s-a bagat la scoala a luat-o cu un an in urma. Ea trebuia sa fie clasa a9a, dar e in clasa a8a din motivul asta. Poti invata tu toata materia 5-8 ca tot te intoarce un an.Deci sfatul meu e sa nu te stresezi.
Sper ca te-am ajutat si bafta!
Normal asa este, doar ca eu eram elevul de baza al fostei mele diriginte, findca eu am mers la cele mai mult olimpiade si am castigat si foarte multe premii.Si daca ma voi intoarce in Romania stiu ce diriginta mea va face orice sa ma bage la ea in clasa, si directoare la fel.Invatam foarte bine si nu ma vor lasa in urma pentru o regula amarata.
Atunci e bine..asa materia pe net nu cred ca o vei gasi..mai degraba incearca sa vb cu un coleg prieten care e in Romania la scoala si sa iti faca copii si sa i le dea unei rude de a ta si sa tio trimita
Nu am rude de clasa a -6 -ea, iar la "prieteni" nu vreau sa mai apelez findca nu are rost, in loc sa vorbeasca cu mine, ei joaca metin2, cs 1. 6, nici macar nu intra pe messenger sa lase un mesaj"Waa handicapatule, mai traiesti", asa ca mai bine ar fi un site.
Da-mi IDu tau de mess si vb pe mess e mai simplu..si intre timp caut si o pagina cu materia de clasa a6a
Adi_fotbalistu99
Labă te-am terminat
acum ți-ai dat seama cine e căcat?
Da, tu esti rahat findca din cate se pare vorbesti de aiurea, fara rost si fara sa te intrebe cineva pe tine ceva, asta inseamna ca esti un betiv care sta toata ziua la cersit bani de mancare doar ca tu iti iei bautura.
Nu spera in asta stii nu iti citesc anii facuti acolo fiindca avem legi geniale te trimit inapoi sau cu 1 an cel putin ii diferenta prea mare si adevaru ca la noi se exagereaza pe unele materii de care chiar nu cred ca ai avea nevoie dar na fiecare cu parerea lui (sistemul e defect)
Frate, poate ma confunzi cu ce esti tu acum, dar eu vreau sa imi fac un viitor si pentru un viitor bun imi trebuie sa invat, de asta am pus aceasta intrebare.
Mda am vazut, nu inteleg de ce ai facut asta, dar treaba ta. Oricum te rog din tot sufletul sa nu ii faci ceva, findca altceva nu mai am cu care sa vorbesc cu cei din RO.
Cereți iertare
Imi cer scuze ca te-am facut betziv si **** si te rog sa imi zici parola.
Reformulează și mai frumos
Imi cer iertare Domnuñe VladimirPutin pentru toate vorbele urate pe care vi le-am spus si sa stiti ca imi pare foarte rau.
Hai sictir!
Hai, zi-mi-l te rog, altceva ce mai doresti?
Pai mi-am cerut iertare.
Mna, macar zi-mi ca nu mil mai dai si gata, macar sa stiu ca sunt fara sperante
.
Bai Putin, chiar ca esti un tip fara caracter. Rusine!
Uite așa pățiți toți dacă vă puneți cu cine nu trebuie
Mda...
Nea vi in Romania?
Poate anul care vine(poate).
Http://www.calificativ.ro/didactic/Lectii-Matematica/Clasa_VI-5-2-6.html, da nu cred ca ai cautat prea mult...
Davyduchiha2001 întreabă: