Bună.
Bagă-ți degetele pe gât pentru a induce voma și elimini și "corpul străin" ori o radiografie să vezi dacă a rămas blocat pe tractul digestiv!
Pa, pa.
Vezi daca o sa o elimini,daca da nu e nicio problema,insa daca nu o elimni, este o problema pentru ca nu trebuie sa ramana in corp si atunci e nevoie de interventia medicului, insa daca ai facut`o ca o mingiuta nu cred ca e o problema o vei elimina.
Buna, eu unu nu m-as duce la doctor daca as pati chestia asta dar asta e ce as face eu pentru mine. Daca alegi sa nu te duci ti-as recomanda sa tii minte incidentul pentru ca stiu ca au fost persoane care au avut probleme mult mai tarziu si e bine sa poti sa spui lucrurile astea, in caz ca.
Deci practic iti dau cea mai romanesc tratament bea 1 litru de apa bea 0, 5 litri de cola mananca niste mentosane si apoi bea apa si asteapta cel mult 30 de minute si te duci la veceu si o elemini
Marina,poti sa stai linistita draga.In cel mai grav caz,va ramane acolo, intr-un colt pentru mai mult timp.Dar o capsa e foarte micuta. Daca ai facut-o biluta, e si mai ok.Vei scapa de ea cel mai probabil la prima vizita pe la toaleta.
PS:Si eu rontai tot ce prind,si am inghitit multe,multe capse, bucati de la capacele pixurilor, si tot felul de prostii.Totusi,sunt vie! Eu zic sa stai linistita.
this is funny, cati ani ai?
In fine, daca (scuze de cacofonie) capsa nu are colturi n-ai de ce sa-ti faci griji, ai sa scapi de ea in 1-2 zile. In cazuri mai complicate in medicina se da pacientului sa manance imediat multe alimente cu fibre (salata, ceapa verde, morcovi, paine de tarâțe). Orice contine fibre vegetale. Acestea nu se digera in intestin, dar in schimb pot forma un invelis (cateodata uimitor de gros) in jurul corpului strain, astfel protejand intestinul de leziuni. Si scapi la fel - in 1-2 zile . Daca raspunsul meu avenit mai tarziu, atunci s-ar putea sa-ti faci cateva zgaraieturi pe intestine, dar nu-ti fa griji, astea se vindeca. Capsa nu e chiar asa de mare, nu? daca zici ca ai facut-o ghem...
Bafta!
Si privitor la un mesaj de mai sus - stomacul neutralizeaza bacterii, descompune alimentele, dar nu mai topeste chiar metale...
Normal nu, daca ai zis ca ai facut ca o minge, si normal stomacul neutralizeaza corpul strain. Daca te simti mai rau ar fi bine totusi sa te duci.
Davyduchiha2001 întreabă: