De obicei la revista școlii poți scrie orice ar putea interesa un adolescent de vârsta voastră, dar evident, informații utile și pentru școală.
În principiu poți face o listă cu elevii premiați la olimpiade și cu un mic interviu cu fiecare... Poți să publici eseuri interesante scrise de ei, pe teme generale - de interes comun pentru voi toți (de exemplu poți ruga colegii să scrie un articol/eseu despre modă, muzica preferată a adolescenților, etc și să le publici cu un mic comentariu de redacție). Poți scrie despre competițiile sportive actuale ale școlii, dacă aveți echipă de fotbal/baschet/volley etc.
Evident, poți merge mai departe și să faci o mică anchetă cu fotografii realizate în școală unde scrii despre moda elevilor de acolo, cum se îmbracă, cum se prezintă la școală. Poți crea o rubrică cu bancuri, glume, perle ale elevilor.
Astea sunt idei furate din revista școlii unde învăț eu. De la școală la școală diferă subiectele posibile, dar sper să te fi ajutat. ^^
Ai putea sa scrii despre toate tampeniile pe care le-ati facut de-a lungul anilor, despre toate amintirile care vor ramane vesnic, despre cat de mult inseamna pentru tine clasa ta :D uite aici o idee, daca ai nevoie sa te inspiri :
http://profund-antianalfabet.blogspot.com/2011/02/imi-va-fi-dor.html
Poti sa ai o rubrica de mici glume gandite de tine si de alti colegi,de exemplu sa ironizezi pe anumiti colegi fara sa dai nume, cum ca sunt slabi la o anumita materie, pe altii ca chiulesc etc
Si eu am fost editor la revista scolii.
Am facut eu un referat despre manele care a fost foartee apreciat de toata lumea. Daca vrei, imi trimiti mesaj privat cu idu-l tau si iti trimit documentul. Asta doar daca esti anti manele.
Daca nu, poti sa pui perle, bancuri, niste poezii si povesti facute de elevi etc.
Ai putea scrie ceva despre un anumit sport, jocuri, imbracaminte, moda, internet, sondaje si mici "barfe" adica ce a facut colegul x in ora y, cum a zis si Trololololololololololol Funda? :*