Aminteste-ti ceva care te-a amuzat teribil in copilaria ta trebuie sa fie ceva, ca doar n-au fost toate zile negre pana acum.
Buna!
Cred ca trebuie sa scrii despre o experienta cu prietenii care sa fie reala si in acelasi timp si amuzanta. Daca nu ai una poti sa folosesti fictiunea.
Sper ca ti-am fost de ajutor! Pa!
Pai.de ex cum ai cazut tu si prietenele tale in zapada in vacanta de iarna,,, toata lumea radea. gandeste si tu putin variante sunt
Ba da prost esti.De unde mama naibii vrei sa stim noi ce ti s-a intamplat? Scrie si tu ceva, sau inventeaza... LOL. oamenii batuti in cap
Pai`!
Gandeste-te la ceva din trecut care ti s-a intamplat
Si eu am avut o astfel de tema
Si cand eram mai mica am mers la bunici si ei aveau un fel de camara dar coborai ca intr-o pivnita cu o scara si eu m-am dezechilibrat si am cazut in cap
Tot cand eram mai mica cineva a intrat cu bicicleta in mine si eu de nervi i-am aruncat piatra in cap, normal ca i-am spart capul
Am ramas inchisa in baie si toata lumea ma cauta, si dupa a venitcineva sa ma scoata d acolo
Eram rusinataaaa complet
M-am impiedicat de un catelus mic mic si am cazut in nas si ghiozdanul peste mine
Nasul era umflat varza))
Foloseste daca iti plac si din intamplarile care ti le-am dat ca ex
Pai`!
Gandeste-te la ceva din trecut care ti s-a intamplat
Si eu am avut o astfel de tema
Si cand eram mai mica am mers la bunici si ei aveau un fel de camara dar coborai ca intr-o pivnita cu o scara si eu m-am dezechilibrat si am cazut in cap
Tot cand eram mai mica cineva a intrat cu bicicleta in mine si eu de nervi i-am aruncat piatra in cap, normal ca i-am spart capul
Am ramas inchisa in baie si toata lumea ma cauta, si dupa a venitcineva sa ma scoata d acolo
Eram rusinataaaa complet
M-am impiedicat de un catelus mic mic si am cazut in nas si ghiozdanul peste mine
Nasul era umflat varza))
stefania_8336 întreabă: