| JohannaStone a întrebat:

Am o tema la romana pentru luni despre o intamplare haioasa care mi s-a intamplat. Nu stiu care. Ceva idei?

6 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Aminteste-ti ceva care te-a amuzat teribil in copilaria ta trebuie sa fie ceva, ca doar n-au fost toate zile negre pana acumwinking.

| Mentaaaaa a răspuns:

Buna!

Cred ca trebuie sa scrii despre o experienta cu prietenii care sa fie reala si in acelasi timp si amuzanta. Daca nu ai una poti sa folosesti fictiuneawinking.

Sper ca ti-am fost de ajutor! Pa!

| Pinnacolada a răspuns:

Pai.de ex cum ai cazut tu si prietenele tale in zapada in vacanta de iarna,,, toata lumea radea. gandeste si tu putin variante sunt

| schlau a răspuns:

Ba da prost esti.De unde mama naibii vrei sa stim noi ce ti s-a intamplat? Scrie si tu ceva, sau inventeaza... LOL. oamenii batuti in caplaughing

| roxaa_5485 a răspuns:

Pai`!
batting eyelashes
Gandeste-te la ceva din trecut care ti s-a intamplat
Si eu am avut o astfel de tema
Si cand eram mai mica am mers la bunici si ei aveau un fel de camara dar coborai ca intr-o pivnita cu o scara si eu m-am dezechilibrat si am cazut in caphee hee
Tot cand eram mai mica cineva a intrat cu bicicleta in mine si eu de nervi i-am aruncat piatra in cap, normal ca i-am spart capullaughing

Am ramas inchisa in baie si toata lumea ma cauta, si dupa a venitcineva sa ma scoata d acolo
Eram rusinataaaa completlaughingrolling on the floor
M-am impiedicat de un catelus mic mic si am cazut in nas si ghiozdanul peste mine
Nasul era umflat varzalaughing))
Foloseste daca iti plac si din intamplarile care ti le-am dat ca exhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai`!
batting eyelashes
Gandeste-te la ceva din trecut care ti s-a intamplat
Si eu am avut o astfel de tema
Si cand eram mai mica am mers la bunici si ei aveau un fel de camara dar coborai ca intr-o pivnita cu o scara si eu m-am dezechilibrat si am cazut in caphee hee
Tot cand eram mai mica cineva a intrat cu bicicleta in mine si eu de nervi i-am aruncat piatra in cap, normal ca i-am spart capullaughing

Am ramas inchisa in baie si toata lumea ma cauta, si dupa a venitcineva sa ma scoata d acolo
Eram rusinataaaa completlaughingrolling on the floor
M-am impiedicat de un catelus mic mic si am cazut in nas si ghiozdanul peste mine
Nasul era umflat varzalaughing))