In mod normal, fiecare mail ar trebui sa aiba in partea de jos (ultimul rand din mesaj) un link de dezabonare. Cauta-l si foloseste-l. Daca nu il are, marcheaza 5-6 mesaje ca spam si vor intra in casuta de spam toate
Cand primiti un mail apasati actions-flag!
.sau bagati-l in spam direct! *report as spam *
@agentulagent: a fost primul lucru care l-am facut! I-am rugat,i-am implorat sa ma lase in pace!
@Brigaela: ai avut dreptate! Undeva, jos, cu litere pale si minuscule era scris ca daca vreau sa ma dezabonez(!) sa accesez un link! L-am accesat! Sper sa se termine totul!
Dai click pe numele ala ''ziare.com'' si Block User, asa am facut eu odata. (la optiuni pe undeva, gasesti tu.) Bafta!
Buna seara. cea mai buna solutie ar fi sa incerci sa ii contactezi pe un email sau sa intri la rubrica lor de contact si sa le ceri sa te stearga din baza lor de date.
Problema este ca odata ce ai citit ziarul online au aflat adresa ta ip (adresa cu care navighezi pe net nu cea de e-mail, mess etc.) si odata ce au aflat-o pe aia au aflat usor adresa de e-mail si te bombardeaza cu stiri si reclame. Asta se mai numeste e-bomb numai ca este posibil ca din partea ziarelor sa fie legal. Poti incerca sa blochezi e-mailurile provenite dintr-o sursa doar daca vin prin inbox, daca le gasesti la spam nu ai ce face
iuliana_8815 întreabă: