Pentru ca puturosii au descoperit ca exista intotdeauna pe site unul care se crede destept si care considera ca daca ii face tema lui, puturosului, este considerat si mai destept! Acum 5 minute una mi-a spus ca sa ma car de pe site daca nu-i raspund la teme! Auzi! Au si puturosii astia tupeu cu carul! Pacat ca adminii au facut doar regulamentul si mai departe ne-au lasat pe noi userii sa ne luptam cu lenesii!
Uita-te la raspunsuriile la aceasta intrebare, cine este de acord cu rezolvarea temelor pe TPU nici nu are habar sa scrie! Ia ex.la @MiniieKida care scrie:"nujtim"sau "cineva".
Pe mine nu ma deranjeaza. Chiar ajut pe cei care trimit in legatura cu matematica. Cu chimia si cu fizica nu prea am tangente.
Numai ca ma enerveaza ca atunci cand postez imi spune ca folosesc "majuscule". Si tot incerc sa reduc rezolvarile sau sa scriu si cuvinte.
Pt. că săracii copii, decât să se gândească cât face 1 + 1 mai bine întreabă pe TPU...
Pentru ca nujtim unele rezolvari si poate stie cineva de pe TPU Care sa ne ajute
De-aia!; x
Poi pentru ca a inceput scoala si unii nu stiu sa faca tema sau pur si simplu le e lene sa o faca.
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: