| giulya85 a întrebat:

Am observat ca se voteaza cel mai mult la raspunsuri atunci cand sunt discutii contradictorii. la raspunsurile normale sunt cateva voturi pe ici pe acolo.de ce credeti ca se voteaza in acest fel?

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

Asa considera lumea... daca dai un sfat, nici macar nu mai ai bunavointa din partea celorlalti, sa primesti folositor/ inteligent, ci numai daca esti "tare-n gura".pai.cam asa e peste tot. cine e mai tupeist, ala e in frunte.

8 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

La o intrebare incitanta sunt raspunsuri interesante care stimuleaza votul. Mira

mlm
| mlm a răspuns:

Dupa cum vedeti realitatea va doare si pe voi astia mai tineri, dar pe noi un pic mai mari ca voi credeti ca nu ne doare ceea ce vedem?

| Cryss a răspuns:

Asa e numai daca te certi sau esti ironic esti bine vazut, ba unii din prostie ca sa zic asa iti eticheteaza raspunsul stupid numai asahappy. Eu oricum nu o sa ma schimb doar ca sa ma aprecieze ceilalti : "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."( Kurt Cobain )

| N538961518 a răspuns:

E in natura omului laughing

| andi a răspuns:

Raspunsurile normale se mai gasesc si pe google, dar aici ai sa intalnesti si raspunsuri" anormale"winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Fiecare om este propriul său arbitru!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Subiectele obisnuite nu atrag atatea raspunsuri de la utilizatori.De obicei cele care presupun un singur raspuns, general.Nu are rost sa repeti ceva spus inainte de altcineva.In schimb cele care iti permit sa-ti spui propria opinie sunt mult mai populare.in consecinta poti primi mai multe voturi in functie de astahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-ti pe pro tv