| Barajag a întrebat:

Am observat ca sunt cativa utilizatori nemultumiti de intrebarile pe care le punsad.credeti ca nu sunt bune? imi cer scuze daca i-am deranjat pe unii cu astfel de intrebari. recunosc, poate am exagerat, sa aveti o saptamana cat mai frumoasahappy

Răspuns Câştigător
ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Cata vreme intrebarile tale au un sens, nu incita, ori nu incalca in vreun fel regulamentul site-ului, totul e ok. Nu te agita foarte tare de ce spun unii sau altii! Toate cele bune!

9 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ursulika stai linistita.winking Eu cred ca daca cuiva nu ii plac intrebarile tale, nu trebuie sa mai raspunda. Mie nu mi se par intrebarile tale aiurea.winking
Asa ca pune intrebari in continuare.Cine vrea raspunde, cui nu ii convine sa nu mai raspundabig grin

mlm
| mlm a răspuns:

Draga mea cui nu ai convine de intrebarile tale sa nu raspunda la ele, pe mine sincer nu mai deranjat deloc, o saptamana cit mai placuta iti doresc.

| lia a răspuns:

Pe cine consideri ca ai deranjat? Ii punem la punct? laughing
Pe mine sigur nu ma deranjezihee hee

| CrucifiedCountess a răspuns:

Nu conteaza daca-i deranjeaza pe ceilalti atata timp cat tu esti multumta de raspunsurile primite. daca incerci sa impaci si varza si capra.iti moare capra de foame si varza se strica...pe cine nu intereseaza, sa nu se bage, daca-i mananca...sa se scarpine.bafta! atept stupizii.

| Brigitta a răspuns:

E destul loc sub soarelaughing Pentru cei care nu incap de tine. Numai bine!

| Brigitta a răspuns:

E destul loc sub soarelaughing Pentru cei care nu incap de tine.

| bibitza a răspuns:

Nu-i baga in seama! iti raspunde numai cine vreawinking. eu am vazut intrebarile tale si sunt f simpaticewinking

| vio a răspuns:

Cui nu-i plac intrebarile sa nu raspunda... o saptamana placuta si tie...hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu-i lua în seamă. Sunt liberi dacă doresc sau nu să răspundă la întrebările tale.
Dacă exagerai erai luată "în vizor" de adminul site-ului.
Numai bine.
Pa, pa.