| Maui a întrebat:

Am observat ceva de mult timp. Majoritatea tinerilor isi pun nume "bengoase" pe Facebook.
Scopul site-ului era, sa le ofere oamenilor posibilitatea de a lua legatura cu vechii prieteni, colegi etc si sa cunoasca alti oameni.
Cum rahat mai pot fi gasiti daca, isi baga nume de pitipoance si cocalari? La ce folos mai e Facebook-ul?
Chiar asa de mult si-a pierdut insemnatatea, Facebook-ul?

8 răspunsuri:
| casandra2222 a răspuns:

Mda...intradevar asa este si mie mi s-a intamplat...dar daca i sti adresa de id poti sa i gasesti contul de faceook pe site-ul asta http://www.imvisible.ro/ introduci id-ul dai pe cautare (lupa )iar dupa aia jos ai simbolul de la facebook dai pe el si iti arata contul de facebook legat de id-ul respectiv;)

| MissxD a răspuns:

Din pacate da... dar cica este la moda laughing nu cred ca este luat in serios Facebook-ul. PAREREA MEA: poate peste cativa ani se transforma intr-un fel de Hi5 ca totusi: care e diferenta? laughing Ma rog... nu ai ce sa faci sad nu se poate schimba parerea nimanui legat de Facebook. Vor ajunge oamenii sa spuna ca Facebook-ul este de cocalari (asa cum se spune in prezent despre Hi5) big grin Eu m-am lasat de Facebook pentru ca produce dependenta. Stateam cu orele in fata unui calculator sa ma uit la niste poze, sa vad cine cu cine mai este si sa ma joc. Aaaa si sa nu uitam: sa las comentarii si sa primesc inapoi si sa formez chat la fiecare poza. Si comentariile astea la poze: se indeparteaza de subiect utilizatorii. Nu mai tin cont ca sunt pe Facebook; s-a cam transformat in Yahoo Messenger.
In legatura cu intrebarile tale: Nu se mai gasesc (cel putin adolescentii; poate unora nu le plac numele lor reale si vor sa aiba "Nickname" happy Facebook-ul nu mai are folos decat pierdere de timp.
P.S: Doar mi-am exprimat propria opinie. Nu doresc comentarii jignitoare de la utilizatorii de Facebook happy O zi buna!

| nesuferit a răspuns:

Romania e o tara de cocalari, prin urmare, ii vei intalni mai peste tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma we, Ma no, ma se pa posible sa moara mama!

| Ina93 a răspuns:

Sincer ai dreptate ..pana mai inainte era la moda hi5 ..acuma facebook a ajuns ca un fel de hi5 laughing.ai sa vezi ca cu timpul nu o sa mai fie la moda nici facebook-ul

| CaRamElLa05 a răspuns:

Pur si simplu nu dau valoare numelor si familiilor lor, asta cred ca e toata problemahappy Sau cred ca asa par mai cool sau nu mai stiu cum porcarii si mi-e nu-mi place asta, ar fi bine ca facebook sa inchida asa site cu totul happy si sa accepte doar cela cu nume si prenume. happy

| ADITZA0708 a răspuns:

In primul rand ce inseamna Bengoase?

| Gh0st234 a răspuns:

FaceBook s-a facut praff...