| BalonnasheDeSapun a întrebat:

am parul venghe si la varfuri ciocolatiu-castaniu si vreau sa mi le vopsesc cu nuantator mie mi-ar placea albastru dar am cateva intrebari sad am parul lung, des si firul gros - ca selena gomez)
- Cat dureaza?
-Cat Costa?
-din ce mai pot obtine culori gen roz - turqoise sau albastru

2 răspunsuri:
| DeeaBlahBlahBlah a răspuns:

Poti sa il decoloreti si dupa sa folosesti albastru de metin [sau sa te vopsesti dupa peste [iti tine mai mult] pai preturile difera, uita'te la saloanele de infrumusetare la vopsit par lung si calculezi + vopseaua cat te costa + spalat+ coafat si te duce la peste 100 de lei [cred] :d

| meduzza a răspuns:

Parul nuanta wenge? Trebuie sa ti-l decolorezi ca sa iti poti schimba in alta culoare, acasa ti-l poti face cu albastru de metil (dar ai grija sa nu il decolorezi prea rau pentru ca o sa iti iasa verde parul). Dureaza cam 10-20 de minute sa ti-l decolorezi si 2 minute sa iti dai cu albastru de metil. Cel mai ok ar fi sa te duci la un salon si sa te vopsesti cu vopsea (daca vrei albastru) pentru ca albastrul de metil se ia pe haine si pe maini happy Nu ar trebui sa te coste mai mult de 100 de lei sigur. PS: La coafor poti gasi nuantator albastru roz sau turquoise tongue Bafta :*