Pai...cineva ti-a votat intrebarea ca si avand caracter irelevant.Intrebare ta nu are caracter irelevant! Dar, totusi, nu deschizi un topic numai ca sa faci un joculet.Intentia ta a fost buna, dar, nu acesta este scopul lui "TPU". Cat despre intrebare...este,, habarn-am''.
Iarta-i, sunt batrani si stresati, au uitat ca au fost si ei copii Nu toti au chef de concursuri sau ghicitori pentru copii. Si evita sa promiti sau sa ceri fundita, e suparator pentru cei mari. Nu facem concurs de fundite, e doar o metoda de a recunoaste un raspuns util, dar nu inseamna nimic mai mult fundita in sine.
Daca nu puteti sa ma ajutati, nu mai raspundeti.eu vreau sa fac un concurs si gata.chiar nu are nimeni nevoie de fundite? asa credeti?
Scoate partea cu "Ok, sa fac si eu un concurs". Lasa doar " primul raspuns corect primeste fundita.1.Care este cel mai mic numar, care, scris cu litere are 5 consoane consecutive?"
Asa o s-o aprobe.
Bafta. Iar numarul cel mai mic scris cu litere care are 5 consoane consecutive este 18(oPTSPRezece)
Stefania5896 întreabă:
anonim_4396 întreabă: