| CartoonN a întrebat:

Am pus mai devreme o intrebare legata de atestat.Am pus mai de mult o intrebare legata de fizica,NICI UN RASPUNS!
Dragi utilizatori ai acestui site,doar problemele legate de dragoste,sex,adolescenta,religie(mult prea mult haz pe pb. asta) primesc raspunsuri? (cam nasol, parerea mea)

7 răspunsuri:
| LTAA a răspuns:

Probabil nu ai pus intrebarea la categoria potrivita.
Nu te baza doar pe TPU, nu le stim toti pe toate. Poti sa iti intrebi: familia, cunostintele, colegii si profesorii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce esti atat de nervos, nu ai parte de destul sex? Pune mana pe o biblie si roaga-te!

| CartoonN explică (pentru anonim_4396):

Sa ma rog la ce si pentru ce? Crezi ca daca te rogi si nu misti un deget, o sa primesti ceva bun? Nu-s nervos...doar uimit.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CartoonN):

As vrea sa existe o tasta pentru sarcasm. As evita multe reply-uri.

| unprietenaproape a răspuns:

Vezi, poate ti a fost stearsa problema ta la fizica inainte sa primesti raspunsuri. nu sunt permise astfel de intrebari legate de teme. in ceea ce priveste atestatul, nu stiu la ce te referi, dar majoritatea suntem adolescenti si nu ne pricepem la toate. decat sa raspundem eronat preferam sa n o facem deloc. Fiecare isi selecteaza categoriile preferate, nu e vina nimanui ca o anumita parte din utilizatori raspund doar anumitor intrebari.

| CartoonN explică (pentru unprietenaproape):

Nu era un exercitiu, ceva ce v-ar pune la gandit.Era ceva legat de bac, care e materia de bac la fizica.Iar intrebarea am sters-o eu.
Atestatul la informatica.

Răspuns utilizator avertizat