| fuckThisLife a întrebat:

Am putea gasi o solutie prin care sa schimbam lumea si sa ne fie mai bine tuturor?

Răspuns Câştigător
| UnleashedPsycho a răspuns:

Soluţii sunt destule, sunt sigură, dar dacă nu are cine să le caute, să se gândească la ele cum ai vrea să le găsim? Totul se învârte acum la cât de bogat, la modă şi şmecher eşti.
Unii spun că dacă va cădea America, vom cădea toţi şi va trebui să o luăm de la zero.Dar ne gândim oare de ce? Pentru ce depindem toţi de ţara aia? Ce e America în fond? E o ţara, cu un popor de alterati mintal, majoritatea dezaxaţilor fiind albi pe care îi preocupa negrii din jurul lor, în loc să tacă şi să se uite cât de supraponderali sunt.Lumea se duce lent la vale şi pe noi ne freacă de sfârşitul lumii din 2012, de scandaluri, telenovele şi nuntă prinţului cutare.
Suntem muuuulţi pe planetă şi poluăm natura, ne omorâm singuri. Când mă uit la ăştia care ajută copii africani cât se strofoaca.E vină lor că sunt săraci, dacă ştii că nu ai ce mânca pentru ce faci câte 5 copii? Probabil s`au obişnuit să li se dea şi nu se mai sătura.
Mă apucă durerile de cap când aud de multimiliardari, cu averi şi case multe.Restul populaţiei moare de foame iar ei nu mai ştiu cum să strângă bani.Cum să nu se ducă economia de râpă? Părerea mea e că dacă nu ar fi atât de multă foame de bani şi ne-am concentra pe strictul necesar [O casă decentă, cu dotări necesare, mâncarea de zi cu zi, îmbrăcămintea şi încălţămintea într`o măsură ponderata etc.].Iar cel mai important, MUNCĂ! Eu de exemplu sunt în vacanţă la părinţi, în Italia.Am vecini de 25-30 de ani care trăiesc pe banii părinţilor şi stau toată ziua şi cântă, mănâncă, beau iar seară ies prin cluburi.
Se spune că noua generaţie e viitorul globului.La cât de inculţi, leneşi şi alterati de droguri, alcool şi tutun sunt majoritatea cred că ne putem luă zilele de pe acum.
Concluzia ar fi: Dacă am încerca să muncim cu toţii nu cred că ar muri lumea de foame.
Ceau!

7 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Ca sa schimbam lumea trebuie sa ne schimbam pe noi insine happy

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Nu.in padure sunt si uscaciuni.
deci daca viata ar fi roz, ne-am plictisi de atata roz.

| Gabriel892 a răspuns:

Ne facem martori al lui iehova

| Addiction a răspuns:

Bună.
Nu cred că la acest nivel mai putem să schimbăm lumea. Lumea deja e formată şi nu în cel mai bun mod posibil. Cu fiecare zi cred că devine şi mai rău.
Ar fi posibil doar în cazul în care ar contribui cu toţii cu o mică particică, căci totul vine din interiorul nostru.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=KjS7djkCHTI poti asculta si poti da mai departe:) :*

| Irinnaaa a răspuns:

Am putea gasi un leav pentru cancer? Solutii sunt multe, dar nimeni nu se invredniceste.

| monocont3 a răspuns:

Aha da