| beckylove a întrebat:

Am sa adopt un catelus si nu stiu ce rasa! as fii foarte bucuroasa sa imi sugerati ce rasa sa adopt!

Răspuns Câştigător
| davidwarner a răspuns:

Pai, daca adopti de la adapost, nu prea ai cum sa gasesc cainii cere ti.a fost recomandati in celelate raspunsuri. Parerea mea e sa iei ceva ce e potrivit pentru caracterul tau si pentru spatiul de care dispui. Un caine nu trebuie sa fie de rasa ca sa fie dragut.
Dar daca adopti si ai orice posibilitate, un Yorkshire daca vrei ceva micu sau un ciobanesc mioritic sau labrador daca vrei ceva mai mare.
Cauta pe internet informatii despre rase si vezi care s.ar potrivi personalitatii tale. Nu e bine sa alegi pentru ca le place altora, trebuie sa te hotaresti singura.
Succes!

6 răspunsuri:
| KaRa23S a răspuns:

Husky sau dalmatian. nu stiu sunt preferatii mei.

| BiuLR a răspuns:

Adopta un catel care iti place. Mie una imi place catelul bichon, Yorkshire terrier mai este un caine dragut, Teckelul. Uita-te pe net la rase de caini.

| Bobo15 a răspuns:

Eu ti-as sugera un Yorkshire Terrier sau un Pomeranian sau un Pug pentru ca astea sunt niste rase de caini asa de dragute.

| SufletulPetrecerii a răspuns:

Daca iti permite spatiul(daca stai la casa) poti sa optezi pentru. un caine de talie mare labrador husky chow-chow, san-bernard, dar daca ai spatiu limitat(apartament) caini de talie mica bichon havanez fff frumos sau yorkshire terriere toyun

| scary7 a răspuns:

Dog argentinian

| emima a răspuns:

Buna eu am trei catei rasa=pichinez si as vrea sa-i dau nu vrei unul? au o luna sunt micuti