Avatarul nu are legatura. daca te-ar fi sters din lista, avatarul ar fi aparut oricum.si eu m-am trezit stearsa din lista cuiva desi il vedeam online, ii vedeam statusul, chiar si poza. Daca apar la acele persoane asa inseamna ca s-au logat ori de pe o versiune mai veche de mess, ori intr-un loc unde nu este permisa afisarea pozei : de exemplu la messul de la scoala pe un pc mai vechi, pe e buddy sau meebo alea. pe meebo daca esti logat de ex nu iti arata poza la nimeni Sau mai poate fi o optiune: cei 2 si-au dezactivat poza
Asta era inainte. De curand, am observat ca nu mai merge cichita asta. Nu le vedeam avatarul si totusi ma aveau in lista.
In general da!
Dar mai exista la avatar functia "Don't share a display image", persoanele respective ar putea-o avea selectata.
Nu. ori nu are poza la avatar, ori a avut o problema cu messu' sau tu ai avut o problema si nu afiseaza pozele de la avatarul anumitor persoane! stai linistit se remediaza!
Problema e de la serverele celor de la Yahoo care nu transmit corect toate detaliile unui contact spre clinetul Yahoo Messenger. E o problema destul de des intalnita si apare cam la toata lumea care foloseste Yahoo Messenger.
Um, nu. Nu inseamna ca te-au sters din lista.Inseamna ca pur si simplu nu si-au pus un avatar. Daca ti-ar fi dat ignore, ar fi aparut offline.
Pai daca nu apare avatarul inseamna ca nu are poza.Si daca te-a sters tot arata avatarul.Stai linistit si eu mi-am sters avatarul .Nu stiu ce poza sa-mi pun
anonim_4396 întreabă: