| Brotacelu a întrebat:

Am si eu o dilemathinking
Daca imi apare cineva in lista de mess ca online dar nu imi apare avataru... inseamna ca m-a sters de la el din lista, nu?[fara sa im idea ignore]
Am 2 persoane la care arata asa ceva... din 20 online!

Răspuns Câştigător
| amanda33 a răspuns:

Avatarul nu are legatura. daca te-ar fi sters din lista, avatarul ar fi aparut oricum.si eu m-am trezit stearsa din lista cuiva desi il vedeam online, ii vedeam statusul, chiar si poza. Daca apar la acele persoane asa inseamna ca s-au logat ori de pe o versiune mai veche de mess, ori intr-un loc unde nu este permisa afisarea pozei : de exemplu la messul de la scoala pe un pc mai vechi, pe e buddy sau meebo alea. pe meebo daca esti logat de ex nu iti arata poza la nimeni happy Sau mai poate fi o optiune: cei 2 si-au dezactivat poza tongue

8 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Asta era inainte. De curand, am observat ca nu mai merge cichita asta. Nu le vedeam avatarul si totusi ma aveau in lista.

| Kaname a răspuns:

Nu neaparat poate ca nu au avatar happy

| Skeletonized a răspuns:

In general da!
Dar mai exista la avatar functia "Don't share a display image", persoanele respective ar putea-o avea selectata.winking

| Just Kiddin' a răspuns:

Nu. ori nu are poza la avatar, ori a avut o problema cu messu' sau tu ai avut o problema si nu afiseaza pozele de la avatarul anumitor persoane! stai linistit se remediaza!

| kurinkita a răspuns:

Problema e de la serverele celor de la Yahoo care nu transmit corect toate detaliile unui contact spre clinetul Yahoo Messenger. E o problema destul de des intalnita si apare cam la toata lumea care foloseste Yahoo Messenger.

| bestmusik a răspuns:

Inseamna ca acele persoane nu au avatar.

| rebb a răspuns:

Um, nu. Nu inseamna ca te-au sters din lista.Inseamna ca pur si simplu nu si-au pus un avatar. laughing Daca ti-ar fi dat ignore, ar fi aparut offline.

| Stefania a răspuns:

Pai daca nu apare avatarul inseamna ca nu are poza.Si daca te-a sters tot arata avatarul.Stai linistit si eu mi-am sters avatarul oh go on.Nu stiu ce poza sa-mi punthinking