| KFC a întrebat:

Am auzit de un joc pe nume ICP adica Club Penguin si am vrut sa il descarc. l-am descarcat si imi da o erroare:
"Component 'Flash10. ocx' or one of its dependencies not correctly registered:a file is missing or invalid"

mai are candva problema asta? Va rog Help dau funda celui care imi explica cum sa rezolv

app jocu l-am loat dupa saitu asta

http://icpv3.com/download/

Răspuns Câştigător
| bogda00 a răspuns:

Buna!
stiu cum se rezolva in cel mai usor mod.
ia de pe net cea mai noua versiune de Adobe plugin sau player
apoi vei vedea ca merge!

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.cs-gothic.ro/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un joc pe net. Cum este Conquiztador.
Il gasesti si pe miniclip.com
Dar sincer, mie mi se pare o prostie de joc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am problema asta ca eu nu l-am descarcat ...il joc pur si siplu pe minicliphappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba descarca-l de mai multe ori sau intra pe icpv3trainer crazy download

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sorry nu stiu ce ai, la mine merge foarte bine, poate ai tu o problema

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am un cont de milioane eu sunt creeatorul jocului am 99999999999 de bani eu sunt candece e cea mai bogata e si cea mai desteapta si are o casa secreta nu o zic nimanui eu il cunosc pe larry a si apropo si eu am descarcat pinguin storm si icpv3 si nu au virusi nici unu eu acum m-am gandit la un puffle de culoarea maro sa apara si nu o sa zic ce va face in primul rand eu sunt ccreeatorul a celor doua jocuri eu am conturi de milioane curand va aparrea un puffles maro nu o sa va zic ce va face pentru ca e secret si larry nu mi-a zis sa spun la nimanui o sa fie tare de tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt mb pe icpv3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa-l descarci, trebuie sa-ti faci un pinguin dai created a penguin si scrii ce trebuie

| LOoPy a răspuns:

Aa? da ce. club penguin se instaleaza in PC? :-o. intra si tu pe asta :)) http://www.clubpenguin.com/ e mult mai bun si nu trebu instalat in PC :D

| LOoPy a răspuns:

Bai fratilor. numai dupa fundita sunteti laughing care ii faza cu fundita? nici nu primesti o fundita reala waiting

| FreakinGoth a răspuns:

Bai nu ma intelegeti raspundeti si habar nu aveti : ICP exista joaca si alti colegi de ai mei... ce naiba! Raspundeti doar daca stiti!