| Frau a întrebat:

Am si eu o intrebare: cand se va termina PROSTIA OMENEASCA? ma uitam la o intrebarile a utilizatorului @iulyyydragutza care ne intreaba daca vrem o funda.fratilor parca unii sunt obsedatistraight face. parca s-ar cumpara ceva cu fundele asteastraight face. parerea voastra?

4 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Esti tare. Intradevar, suntem obsedati, si de fundite. Cu prostia stam cel mai bine. Avem din belsug. Este ca si un izvor, care nu va seca niciodata. De acea, consider ca cei care totusi au o anumita capacitate de a gandi, logic si normal, sa nu lase garda jos, si sa lupte pentru a echilibra cat de cat balanta. Ca si intrebare, ai fost tare, iar explicatii, in amanunt, pe TPU nu se poate Pa

| mgtow a răspuns:

Sant unii disperati dupa funde parca acele funde le da de mancare si le platesc datoriile laughing

| Crazy Penguin a răspuns:

Multi pun intrebari doar de dragul de a pune, si doar ca sa fie bagati in seama. Am vazut mai multe intrebari aiurea...

| ChocolateDroid a răspuns:

Din pacate nu se va termina. TPU a devenit site-ul funditelor. Unii cred ca daca au mai multe fundite sunt mai tari. Dar daca spui in intrebare ca dai funda, sa vezi cum ai mai multe raspunsuri. Asta este...

Întrebări similare