. pai mai sunt 10 de intrebari ca a ta ...pentru mine nu prea exista asa ceva. fata ideala trebuie sa fie cat de cat draguta.si mai departe depinde de comportamentul ei. felul ei de a fi.fiecare fata se evidentiaza prin altceva.deci toate sunt diferite.nu as putea spune ce uite genul asta de fata este cea ideala. sper ca ai inteles ceam vrut sati zic
N-as putea o descriere fizica exacta. Ar trebui ca fata visurilor mele sa aiba niste ochi frumosi, patrunzatori si niste buze senzuale. Ar trebui sa aiba si bun simt in alegerea hainelor. Pot doar sa apreciez o configuratie frumoasa intre fata, corp, coafura si stil vestimentar.
Baiatul ideal:Slab, o inaltime normala, ochii negrii, parul negru sau o nuanta de negru acolo, sa fie frumos, nebun si de treaba in acelasi timp.
Pai... doi ochi, un nas, doua urechi, o gura, doua maini, doua picioare, doua baloane:X [de tzuica nu va ganditi la. ], o... [+18], o inima, o splina, doi rinichi, un pancreas si nu in ultimul rand vene si artere.
Ca baiatul din poza mea de profil pe care il iubesc pentru felul lui de a fi, pentru ca asta e cel mai important pentru mine :X
Ideal ar fi sa fie intreg si, si mai ideal ar fi sa nu mai puneti intrebari de genul asta, scrie-ti acolo la cautare baiat ideal si viceversa.
si dai fundita pentru ca ce?
pace!
Pai. Nu am nevoie de baieti ideali pentru ca il am pe iubitul meu. Sincer, iubitor, intelegator, imi e alaturi intotdeauna cand am nevoie de el, imi da puterea sa merg mai departe... Am tot ce imi doresc, si eu as face absolut orice pentru binele lui...
Baiatul perfect... hmm in primul rand sa stie sa ma asculte atunci cand sunt suparata(sa imi ofere un umar pe care pot plange), sa fie un om de incredere, sa pot discuta orice cu el, sa ma accepte asa cum sunt calitati/defecte, sa nu aiba orgoliu prostesc sa aiba frica de Dumnezeu si prin asta am spus tot.
Sa fie un baiat inalt, frumos, rebel, bogat, sa ma faca sa fiu fericita si sa ma iubeasca cel mai important lucru.mereu ti-ai dori aceste calitati la un baiat
Cred ca mai mult ar trebui sa conteze cum se poarta cu tine si daca te iubeste.nu stiu nu am incercat niciodata sa imi imaginez baiatul ideal...:X
Majoritatea se gândesc că băiatul ideal trebuie să fie înalt, frumos, bogat s. a.
Eu sunt de părere că aceste aspecte nu sunt importante. Băiatul ideal nu există cu adevărat. Dar persoana care să se potrivească cel mai bine concepţiei mele de ideal, acela există.
El este cel care trebuie să mă surprindă cu ceva nou, ceva frumos. Nu trebuie să-mi aducă zilnic o floare ca să-mi dovedească că mă iubeşte, dar nu strică o mică atenţie din când în când.
El trebuie să fie blând, tandru şi să mă asculte când vorbesc. Băiatul ideal pentru mine este acela care prima dată se uită în sufletul meu şi nu în decolteu.
El trebuie să mă încurajeze să merg mai departe, să aibă demnitate şi să se ţină de cuvânt, nu să încerce să –mi aburească ochelarii cu minciuni şi false promisiuni. Să stie cum să mă coboare cu picioarele pe pământ când zbor prea sus, dar şi să-mi dea dreptate când e cazul, dar şi să mă corecteze când greşesc dar cu argumente nu cu insistenţe.
Aşa este pentru mine băiatul ideal. Dar totuşi cred că cel mai important este să poţi să te uiţi liniştită în ochii lui şi să-I vezi sufletul prin ei. Ochii sunt oglinda sufletului. Şi aceştia ar trebui să strălucească de fericire când mă vede.
Băiatul ideal este cel care te completează trup şui suflet.
Nu arata intr-un fel anume.Cand il vei vedea, vei sti daca el e alesul si cu toate defectele lui ti se va parea perfect, iubirea conteaza, nu aspectul!
Nu trebuie sa arate, trebuie sa simti ca el/ea este perechea ta, pentru o viata intreaga.
Nu trebuie sa-l descriu pentru ca sufletul este tot ce conteaza. Frumusetea trecere, trece cum luna se plimba pe cer... Dar sufletul si caracterul uni om iti raman alaturi vesnic.
Sa ma alinte, sa ma protejeze de ura lumii, sa ma duca intr-o lume minunata, cunoscuta doar de noi. Sa ma ridice pana la cer cu iubirea, din prea multa pasiune sa desenam lumea cum noi o dorim. Sa colindam pe nori, sa alergam dupa curcubee, sa ne ascunde dupa o raza de soare.
Si cred ca am intalnit-o
Sa fim seriosi baieti, pentru putine fete (am precizat putine pentru ca nu vreau sa generalizez) exista baiatul ideal fara bani . Majoritatea vor un baiat care sa arate bine, sa fie imbracat tot timpu numai in haine de firma si lot's of money , eee si masina ca doar nu merge printesa pe jos sau cu taxi, sau metrou sau alte mijloace de transport in comun. Putine fete sunt care apreciaza gesturile, tandretea si inteligenta unui baiat. Deci in concluzie baiatu ideal trebuie sa aiba cash!
Acum fata ideala!
Cred ca aspectul fizic conteaza. Baietii stiu la ce ma refer si mai putin inteligenta, (sa nu fie chiar proasta da nici prea desteapta). O inaltime medie, forme bine proportionate, un zambet fermecator si ai atras privirea tuturor.
Off! Greu. Pentru mine fata ideala.ar fi o fata de intaltime medie(1. 65-1. 70) bruneta, cu forme bine proportionate, zambet atragator, daca se poate si o alunita deasupra buzei superioare, o fata bine crescuta si manierata.
Chiar exista fata asta!