De ce ai vrea sa incepi o relatie daca el nu este atras de tine? Insistenta ta poate ca il va deranja si te va considera lipsita personalitate. Incearca sa gasesti un baiat care te poate pune in valoare, care te face sa te simti deosebita, nu unul pe care nu il vei putea multumi niciodata.
Pai daca te-a refuzat atat de grosolan ce naiba te mai bagi in viata lui. Sau ai personalitate de sclava? In locul tau mi-as vedea de treaba.
Daca are prietena, mai bine nu.Gaseste si tu unu available.Sunt atatia tipi cool care abia asteapta sa fie descoperiti!
Daca vrei sa atragi atentia unui tip care ti. a vorbit asa de grosolan inseamna ca nu te respecti pe tine... dragostea cu forta nu se poate... mi bine cauta. ti unul care s poarta si vb frumos cu tine.baieti mai sunt, de ce trebuie sa te tii scai de tipul care nu te vrea? deschide ochii si uita. te in jurul tau si ai sa vezi cati baieti vor sa vb cu tine...bafta!
Totusi, prietenul lui imi se comporta foarte frumos cu mine si imi zambeste de fiecare data cand ne intalnim.
Totusi, prietenul lui vorbeste foarte fumos cu mine si imi zambeste de cate ori ne intalnim la scoala
Pai daca ti-a raspuns in halu ala de ce mai vrei sa fii cu el? Sau chiar te atrage intr-un alt fel? Pai daca chiar il placi incearca sa-l faci sa te admire (nu fizic). Eu asta as face. Mult succes in continuare! :*
Pai deschide'ti ochii mai bine. poate ca de fapt prietenul lui te place si nu el. Iar acest fapt te'ar putea face mult mai fericita decat sa stai si sa il visezi pe el
Alexandra2345 întreabă:
Bittyocean întreabă: